Fieldmann FZS 70105-0

0000113351

8590669303892

Fieldmann

Novinka

Strunová sekačka Fieldmann FZS 70105-0 • akumulátorový provoz (baterie není součástí balení) • kompatibilní s bateriemi z řady FAST POWER 20 V (Li-Ion 1× 20 V / 2 Ah, případně 4 Ah) • elektronická řídicí jednotka Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

1 249 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Fieldmann FZS 70105-0

Strunová sekačka Fieldmann FZS 70105-0 byla stvořena proto, aby vám pomáhala udržovat zahradu v perfektním stavu. Jde o moderní akumulátorový nástroj, s nímž máte při práci naprostou svobodu pohybu – nepotřebujete žádný přívodní kabel, neboť napájení sekačky zajišťuje univerzální baterie z řady FAST POWER 20 V (Li-Ion 1× 20 V / 2 Ah, případně 4 Ah).

Baterie ani nabíječka nejsou součástí balení.

Brilantní výkon

Trávu podél cest i v těsné blízkosti plotů či zídek s touto sekačkou posekáte levou zadní. Můžete se totiž spolehnout na špičkový výkon, jehož zárukou je elektronická řídicí jednotka a plné využití síly 20V akumulátoru. Šířka záběru je u této sekačky optimálních 30 cm.

Komfortní práce

Úprava trávníku je se strunovou sekačkou Fieldmann FZS 70105-0 za všech okolností pohodlná. Je tomu tak zásluhou kloubové vyžínací hlavy, otočné horní rukojeti i teleskopicky nastavitelné délky tohoto nástroje. Samozřejmostí je pak i ergonomické madlo pro pevný a příjemný úchop.

Myslí na vše

Abyste mohli o svou zahradu pečovat opravdu precizně, disponuje tato akumulátorová sekačka i několika speciálními vychytávkami, které vám práci s ní ještě usnadní. Mimo jiné můžete využívat distanční oblouk pro ochranu rostlin v blízkosti sečení nebo vodicí kolečko pro sečení podél zdi.

Kompatibilní příslušenství

K provozu této akumulátorové strunové sekačky potřebujete i baterii a nabíječku. Pořídit si přitom můžete 2Ah akumulátor FDUZ 79020, nebo 4Ah akumulátor FDUZ 79040 + 20V rychlonabíječku FDUZ 79100, nebo dvojitou 20V rychlonabíječku FDUZ 79110.

Klíčové vlastnosti:

  • Snadná kultivace trávníku podél cest či v těsné blízkosti zídek a plotů
  • Funguje na univerzální baterii z řady FAST POWER 20 V (není součástí balení)
  • Perfektní výkon díky elektronické řídicí jednotce a plnému využití síly 20V akumulátoru
  • Pohodlná práce zásluhou kloubové vyžínací hlavy, otočné horní rukojeti i teleskopicky nastavitelné délky
  • Ergonomické madlo pro pevný a příjemný úchop
  • Vodicí kolečko pro sečení podél zdi a distanční oblouk pro ochranu rostlin

Fieldmann FZS 70105-0

Technické parametry

Další parametry
Záruka24 měsíců
Záběr30 cm
Typ pohonuakumulátorový
Typ akumulátoruLi-on
Kapacita aku2000 mAh
Napětí akumulátoru20 V
Otočná hlavaAno
Teleskopická rukojeťAno
Sečný mechanismuspevná struna
 Počet akumulátorů
0
 Akumulátorový program
FIELDMAN fast power 20 V
Možnost využitíhobby
 Typ elektromotoru
uhlíkový
Nabíječka v baleníNe
ZnačkyFieldmann
Rozměry balení
Šířka výrobku12.0 cm
Výška výrobku91.5 cm
Hloubka výrobku28.1 cm
Hmotnost výrobku2.8 kg
Dokumentace k tomuto produktu
FLM50004553_návodStáhnout / (558.74 kB)

Značka Fieldmann si dokázala od roku 2011, kdy začala působit na českém trhu, vybudovat pověst spolehlivého a osobitého pomocníka při péči o dům a zahradu. Široký sortiment nářadí v typické zelenožluté barvě vyhovuje především dynamickým a moderně smýšlejícím lidem, kterým dokáže usnadnit i zpříjemnit práce kolem domu, zahrady, ale i v bytě, dílně nebo garáži.


Nářadí značky Fieldmann vyniká vysokou kvalitou, bezpečným a snadným ovládáním i ergonomií, díky níž se s jednotlivými nástroji perfektně pracuje a dobře padnou do každé ruky. Zákazníci oceňují i svěží a moderní design značky a samozřejmě také cenovou dostupnost jednotlivých výrobků.


Fieldmann je navržen a zkonstruován tak, aby odpovídal požadavkům náročného spotřebitele: usnadňuje práci a šetří čas, je ergonomický, bezpečný, snadno ovladatelný, přináší nejnovější trendy a poskytuje maximální komfort při práci na zahradě, v domě i dílně.


Ačkoli to podle názvu nevypadá, jedná se o ryze českou značku. FIELDMANN je značka s českým managementem a zázemím silné společnosti, která na trh uvedla již celou řadu značek zvučných jmen. Manažeři a technici zodpovědní za produkty Fieldmann dbají na vysoké nároky značky a aktivně se věnují rozšiřování portfolia kvalitních výrobků.



Fieldmann-logo

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

PROTECO vyžínač strunový 600W 51.06-VS-600