BOSCH WTR87TW2CS bílá

0000094168

4242005261031

BOSCH

Novinka

Sušička prádla BOSCH WTR87TW2CS bílá • kapacita 8 kg • energetická třída A+++ • AutoDry – šetrné sušení prádla dle vybrané úrovně • AntiVibration Design – tichý chod s ochranou proti vibracím • Tepelné čerpadlo Celý popis

Není skladem

15 390 Kč

17 990 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Kondenzační sušička s tepelným čerpadlem na 8 kg prádla dosahuje vysoký výkon sušení s minimální spotřebou energie v úsporné energetické třídě A+++. Mezi přednosti sušičky patří EasyClean filtr se snadným čištěním kondenzátoru, AutoDry pro šetrné sušení podle požadovaného stupně, antivibrační design pro tichý chod bez vibrací a velký LED displej pro snadné ovládání. Se systémem SensitiveDrying vyjmete ze sušičky načechrané prádlo bez záhybů. Kondenzát je zachycován ve sběrné nádobě nebo lze pro větší pohodlí dokoupit sadu pro odvod kondenzátu do odpadu.

Programy pro každý druh prádla

Kromě standardních programů najdete v nabídce programy se speciální péčí o vybrané tkaniny. Například program pro košile, ručníky, časový program studený a časový program teplý nebo program pro sportovní oděvy. Při nedostatku času jistě využijete program Rychlý 40', který je určen pro menší množství syntetického nebo tenkého oblečení. Kromě sušicích programů máte k dispozici speciální funkce pro snadné žehlení, načechrávání 60 minut po ukončení programu, jemné sušení, start/reload/pauza, akustický signál, odložený konec až o 24 hodin nebo dětský zámek.

 


 

Klíčové vlastnosti:

  • Vysoce efektivní sušení díky EasyClean filtru a energetické třídě A+++
  • AutoDry starající se o šetrné vysoušení prádla podle požadovaného stupně sušení
  • Krásně tichý chod bez vibrací zásluhou AntiVibration Designu
  • Šetrná k životnímu prostředí díky chladicímu médiu R290
  • Přehledný LED displej pro snadné ovládání

 

product_4384394.jpg
Německá kvalita – to je zaručená jistota.

 

Šetrné sušení prádla

Speciální design bubnu v sušičkách Bosch má jedinečnou strukturu a tvarované unašeče. Vaše prádlo bude během sušení jemně načechráváno a sníží se množství záhybů. Funkce SensitiveDrying System zajistí šetrné sušení a buben bude k vašemu prádlu ještě ohleduplnější. S jemně vysušeným prádlem se budete cítit jako v bavlnce. 


 

Více stability, méně hluku a vibrací

Boční design sušiček je zkonstruován tak, aby omezil vibrace a zajistil sušičce větší stabilitu. Tím se také reguluje hladina hluku a díky tomu jsou sušičky Bosch velmi tiché. Mimo jiné je boční design sušičky velmi poutavý na pohled.


 

Jednoduše a přehledně

Trváme na tom, že čím dokonalejší je technologie, tím jednodušší musí být její používání. V jednoduchosti je krása. Stačí jeden otočný volič a vyberete jednoduše jakýkoli program během chvilky. Už žádné složíte nastavování. Všechny informace vidíte na velkém a přehledném displeji. Vše je tedy pod kontrolou.


 

Různé oblečení si žádá různý program

Proto má sušička Bosch na výběr velkou škálu programů. Např. pro peří, vlnu, ručníky, sportovní a fitness oblečení. Vašemu oblečení tak bude poskytnuta ta nejlepší péče.


 

Rychle, rychle!

Pro sušičku Bosch to není žádný problém. 40minutový program pro rychlé sušení je vhodný pro menší množství oblečení ze syntetického materiálu a tenkých tkanin. Přesný systém kontroly pohlídá teplotu a sleduje stupeň vlhkosti oblečení v reálném čase. Oblečení si tak můžete obléknout ihned po vytažení ze sušičky.


 

Více místa, více pohodlí

Úspora času i místa, se sušičkami budete mít obojí. Že vám doma překáží sušák? S tím je konec. Sušička vám ulehčí život a ušetří místo v domácnosti. Navíc bude vaše prádlo jemné, příjemné, zdravé a váš život tak bude snazší.

Technické parametry

Konstrukce
Značka kvality dTest Ne
Vnitřní osvětlení bubnu Ne
Změna otevírání dveří Ne
Odpadní hadice součástí balení Ano
Možnost odvodu kondenzátu
Ano
Úzká
Ne
Hlučnost při sušení
64 dB
Značky Bosch
Typ volně stojící
Provedení sušičky kondenzační
Otevírání dveří pravé
Hloubka sušičky 59.9 cm
Hloubka s přesahem 65.2 cm
Objemové vlastnosti
Kapacita prádla pro sušení
8 kg
Spotřeba
Spotřeba energie při sušení 1.4 kWh
Energetická třída
A+++
Odhadovaná roční spotřeba energie
176 kWh
Odhadované náklady sušení za 1 rok 634 Kč
Odhadované náklady sušení za 5 let 3168 Kč
Odhadované náklady sušení za 10 let 6336 Kč
Programy/funkce
Samočistící kondenzátor
Ne
Český panel Ano
Pára Ne
Program pro alergiky
Ne
Počet programů 14
Speciální programy
mix, sportswear, vlna v koši
SMART Funkce
Ne
SMART Diagnostika
Ne
Displej
ano
Odložený start
Ano
Zvukový signál Ano
Distribuce
Distribuce
oficiální ČR
SMART Integrace do systému
Amazon Alexa
Ne
Google Home
Ne
Vlastní systém
Ne
Rozměry výrobku
Šířka výrobku 59.8 cm
Výška výrobku 84.2 cm
Hloubka výrobku 59.9 cm
Hmotnost výrobku 47.3 kg

Robert Bosch GmbH je německá společnost, založená v roce 1886 Robertem Boschem. Logem firmy je stylizovaná kotva elektromotoru.


Sppolečnost je zaměřuje především na výrobu dílů a zařízení pro automobilový průmysl, domácích spotřebičů a elektrického nářadí. Mimo jiné se firma věnuje i průmyslové technologii balení, výrobě pro stavebnictví a průmysl i zabezpečovací technice.


BOSCH-logo

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

BOSCH WTR87TW2CS bílá

Vložit recenzi

BOSCH WTR87TW2CS bílá