-28 %Ušetříte
5000 Kč

Sušička prádla BEKO DH 8544 CSRX

0000086689

8690842177866

BEKO

Novinka

Kondenzační sušička Beko DH 8544 CS RX pro 8 kg prádla s 16 programy sušení, tepelným čerpadlem EcoGentle, kombinovaným filtrem a chytrými senzory pro šetrné sušení. Celý popis

Není skladem

12 990 Kč

17 990 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Nízká spotřeba, nižší účet za elektřinu

V dnešní době, kdy se cena energií výrazně mění, se více než kdy dříve vyplatí mít doma úsporné spotřebiče. Přeci jenom bez pračky nebo lednice se neobejde žádná domácnost a nelze je nijak nahradit. Spotřebiče Beko z nejúspornějších energetických tříd vám pomůžou udržet skromný účet za elektřinu, abyste nemuseli uskromňovat potřeby své domácnosti.

Nejúspornější spotřebiče Beko 

Chytré senzory pro šetrné sušení.

Senzory sušení neustále kontrolují zbytkovou vlhkost v prádle a teplotu sušení dle nastaveného programu. Sušení proto netrvá zbytečně dlouho a je šetrné k textíliím.

Dvojitá jistota zachycení nečistot.

Kombinovaný filtr tvoří dva samostatné filtry, které lze vyjmout a vyčistit. Dvojitý systém zachycení nečistot omezuje vniknutí nečistot do sušičky, a tím prodlužuje její životnost a zlepšuje účinnost sušení.

Kombinovaný filtrRapiDry

Sušte úsporně nebo nejrychleji

RapiDry je funkce, kterou lze zvolit k vybraným programům a tím je urychlit až o 1/3 času. V praxi to znamená, že usuší až 5 kg prádla za 1 hodinu. K tomu využívá tzv. hybridní systém sušení, kdy tepelnému čerpadlu se sušením ještě pomáhá speciální topné těleso. Vybraný program tak lze spustit ve standardní délce, kdy pracuje jen tepelné čerpadlo, nebo jej lze urychlit s RapiDry a topným tělesem.

Otočíte dveře a přizpůsobíte koupelně.

U sušiček Beko můžete otočit směr otevírání dveří snadným prohozením pantů. Otevírání sušičky tak lze kdykoliv přizpůsobit jinému umístění.

Otočení otevírání dveříAquaWave® buben

Šetrné sušení od silonek po bavlnu.

Speciální vzorek nerezového bubnu AquaWave® je navržený tak, aby byl šetrný k textilu, ale přitom umožnil důkladné usušení i té nejjemnější látky.

Nižší spotřeba a oblečení jako nové.

Tepelné čerpadlo EcoGentle™ umožňuje sušení při nižší teplotě. To má vliv nejen na kvalitu oblečení, protože neztrácí svůj tvar a barvu, ale také na nižší spotřebu energie.

EcoGentle™

Program Vlna

I vlněné světry lze usušit v sušičce.

Program Vlna usuší svetry, vlněné čepice a šály s maximální péčí. Suší při nižší teplotě a otáčkách bubnu tak, aby bylo sušení co nejvíce šetrné a suché oblečení bylo jemné na dotek a bez žmolků.

Suché prádlo a méně žehlení.

Automatická ochrana proti zmačkání pohybuje bubnem až 8 hodin po skončení sušení, pokud nemůžete usušené prádlo vyjmout hned. Tím se omezí pomačkání a vznik těžko žehlitelných skladů.

Ochrana proti zmačkání prádlaCo všechno můžete sušit

Usuší džíny, sportovní oblečení i halenku

Chytré senzory sušiček Beko kontrolují teplotu sušení tak, aby odpovídala zvolenému programu a konkrétnímu materiálu. V kombinaci s další výbavou jako je nerezový buben AquaWave, tepelné čerpadlo EcoGentle pro sušení při nižších teplotách nebo sušení GentleDry bez pohybu bubnu tak lze v sušičce Beko usušit šetrně od bot až po ručníky opravdu jakýkoliv materiál.

Osvětlení pro zapomenuté ponožky

Osvětlení bubnu sušičky pomůže vyjmout skutečně všechno prádlo. I zatoulanou ponožku nebo spodní prádlo.

Vnitřní osvětlení bubnuPřístupné filtry

Snadné a rychlé vyčištění filtrů

Filtry sušiček Beko jsou umístěny tak, aby je šlo snadno vyndat a vyčistit. Lze je vyjmout jednoduše, bez použití větší síly a dalšího náčiní..

Pohodlné sušení bez vylévání

Sušičky Beko lze připojit na odpad jako pračku. Sušička pak kondenzovanou vodu vypouští rovnou do odpadu, takže odpadá vylévání zásobníku na vodu ze sušení.

Technické parametry

Automatický systém proti zmačkání prádlaAno
Barva dveříčerná
Český panelAno
Držák na sušení bot či vlnymožno dokoupit
Hloubka skeletu (cm)60
Hlučnost (dB)66
Kapacita (kg)8
Možnost připojení na odpadAno
Otočení otevírání dveříAno
Počet programů16
Spotřeba energie (kWh/rok)176
Vnitřní osvětlení bubnuAno
Vůně pro svěží prádloNe
Rozměry
Hloubka (cm)65.4
Šířka (cm)59.7
Výška (cm)84.6

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Sušička prádla BEKO DH 8544 CSRX

Vložit recenzi

Sušička prádla BEKO DH 8544 CSRX