Tescoma Tlakový hrnec MAGNUM 7.0 l (701170)

0006480

8595028419696

Tescoma

Novinka

Snadné a bezpečné použití, vysoká spolehlivost. Praktický tlakový hrnec Tescoma Magnum s objemem nádoby 7 litrů se řadí mezi kompaktní hrnce, které vynikají jednoduchým moderním vzhledem a léty ověřenou konstrukcí. Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

2 099 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

Tescoma MAGNUM je kompaktní tlakový hrnec, v němž se snoubí jednoduchý moderní design se skvělými vlastnostmi a léty ověřenou konstrukcí. Kvalitní výrobní suroviny a technologie řadí tento hrnec k naprosté špici mezi kuchyňskými tlakovými hrnci. 

Velkou výhodou hrnce  Tescoma MAGNUM je úspora energie. Prvotřídní kuchyňský tlakový hrnec je vyroben z vysoce kvalitní nerezavějící oceli a je opatřen třívrstvým sendvičovým dnem. Ten se vyznačuje výbornými termoakumulačními vlastnostmi, díky kterým vaření probíhá i při nízkém výkonu. Sporák je tedy možné vypnout s předstihem. Tlakový hrnec Tescoma MAGNUM je možné používat na všech typech tepelných zdrojů - plynových, elektrických, sklokeramických a indukčních.  

Ergonomické robustní rukojeti z vysoce odolného plastu zajistí snadnou a pohodlnou manipulaci při vaření. Kromě skvělých vlastností hrnec nabízí i vysoce moderní designové zpracování. Po použití lze nádobu bez víka vložit do myčky, která si se zbytky jídla poradí hravě za vás. Nádobí Tescoma vás zaručeně ohromí jedinečnou kombinací neotřelého vzhledu, té nejlepší kvality a příznivé ceny.

Materiál:

  • Nerezová ocel

Objem:

  • 7,0 l

Tepelné zdroje:

  • Plynové
  • Elektrické
  • Sklokeramické
  • Indukční

Parametry

Objemy hrnců7 l
Indukční ohřevano
Plynový ohřevano
Sklokeramický ohřevano
Elektrický ohřevano
Parní košne
Funkce dvojího vařeníne
Mytí v myčceano
Objem7 l

Česká značka Tescoma byla založena v roce 1992 a zahrnuje širokou nabídku kuchyňských potřeb, které jsou vyrobeny z prvotřídních materiálů. Všechny výrobky jsou precizně zpracovány a vynikají originálním designem.


TESCOMA je a vždy byla 100% česká společnost se sídlem ve Zlíně, která potřeby do kuchyně nejen prodává, ale ve vlastním Design centru také sama vyvíjí a testuje. Řada výrobků proto nese označení světový patent a mnoho z nich získalo prestižní ocenění za design.


Obchodní pobočky má v 7 evropských zemích a z exportní centrály v Itálii vyváží do více než 100 zemí světa.




Tescoma prezentace



Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Tescoma Tlakový hrnec MAGNUM 7.0 l (701170)

Vložit recenzi

Tescoma Tlakový hrnec MAGNUM 7.0 l (701170)