ETA Ronny 3166 90000

0000071413

8590393255887

Eta

Novinka

Topinkova ETA 3166 90000 Ronny pro 2 kusy topinek, možnost volby času ohřevu - 7 stupňů, funkce rozmrazování, funkce opětovného ohřevu, lačítko stop pro okamžité ukončení, nástavec na rozpékání pečiva, zásuvka na drobky, příkon 800 W.
Celý popis

Není skladem

699 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Multifunkční topinkovač

  • Skvělá a rychlá snídaně pro každý den. Topinkovač ETA RONNY připraví pečivo pro sladkou i slanou variantu během chvilky. Má dvě pracovní komory pro 2 kusy topinek. Pokud máte chuť na topinky, ale máte jen zmražené pečivo, vůbec nevadí. Topinkovač RONNY má funkci rozmrazování kde umožňuje i přípravu zmraženého chleba.

eta

Topinky podle vašich představ

  • Propéct je dle vlastní chuti můžete s nastavením času ohřevu až na 7 stupňů. Tak si každý najde svůj stupeň dobře propečeného toustu. Rovnoměrně opéká chleba z obou stran. Pokud jste si špatně nastavili časovač, nevadí, je tu tlačítko STOP pro okamžité ukončení ohřevu.

Klíčové vlastnosti

  • S příkonem 800 W budete mít snídani rychle a křupavě. Topinkovač disponuje také funkcí opětovného ohřevu již připravené topinky. Aktuální stav přípravy doprovází světelná signalizace. Má zcela vyjímatelnou zásuvku na drobky, díky které se stává údržba mnohem snadnější. Má i prostor pro navinutí napájecího kabelu, a proto se nemusíte bát obtížného skladování.
  • Pro přípravu 2 kusů topinek
  • Možnost volby času ohřevu (míry propečení chleba) – 7 stupňů
  • Rovnoměrné opékání chleba z obou stran
  • Funkce rozmrazování – umožňuje přípravu zmraženého chleba
  • Funkce opětovného ohřevu – snadný ohřev již připravené topinky
  • Tlačítko STOP pro okamžité ukončení
  • Elegantní světelná signalizace provozu
  • Zcela vyjímatelná zásuvka na drobky pro jednoduchou údržbu
  • Prostor pro navinutí napájecího kabelu
eta

Technické parametry

CentrováníANO
Funkce stopANO
Konstrukce topinkovačedvouštěrbinový
Opékání z jedné stranyNE
Počet topinek2
Přihrádka na drobkyANO
Příkon (W)800
Regulace stupně opékáníANO
RozmrazováníANO
Barvabílá
Příkon 800 W
Hmotnost (kg)1.230
Výška (cm)27.40
Šířka (cm)16.80
Hloubka (cm)16.80


Prodlužka záruky


Prodlouženou záruku najdete ZDEPro uplatnění služby je registrace nezbytná a musí být provedena nejpozději do 30 dnů od zakoupení výrobku.


ETA


ETA, a. s. je česká firma, dodávající elektrické spotřebiče pro domácnost - žehličky, vysavače, mixéry, fény, zahradní nářadí atd. Společnost sídlí v Hlinsku, okres Chrudim.


Název ETA je odvozen ze slov Elektrotechnické aparáty. Původní společnost sídlila nejpozději od začátku dvacátých let 20. století v Praze-Vršovicích. Firma se zaměřovala na výrobu rozhlasových přístrojů, hracích automatů, transformátorů nebo elektrických ledniček.


V současné době má ETA ve svém aktivním portfoliu více než 240 výrobků, které prodává v síti vlastních značkových prodejen, které jsou rozesety po celé České republice.



eta-logo


Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

Gorenje Black and white T900LBW