Topinkovač DeLonghi Icona Vintage CTOV 2103.BG

8004399761322

DeLonghi

Novinka

Topinkovač Icona Vintage CTOV 2103.BG 900 W příkon, materiál nerez, počet topinek 2, regulace opékání, opětovný ohřev, rozmrazování, tlačítko okamžitého ukončení a vysoký zdvih, vyjímatelná miska na drobky, Celý popis

Není skladem

1 449 Kč

1 599 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Topinkovač DeLonghi je z řady Icona Vintage, která má za cíl dosáhnout retro designu, a zároveň udržet kvalitu a eleganci současné doby. Topinkovač má nerezové tělo v leském, lakovaném provedení s chromovými detaily. Bezpečnost zajišťují protiskluzové nožičky a mřížka pro lepší zdvih horké topinky, která také slouží jako nástavec pro rozpékání pečiva. Pokud opékáte malé chleby nebo pečivo, bude se vám hodit možnost vyššího zdvihu pro snadné vyjmutí.   

Klíčové vlastnosti

  • na 2 plátky najednou
  • elektronická kontrola opékání
  • 4 funkce
  • neonové indikátory
  • nastavení intenzity opékání
  • tácek na drobky
  • mřížka na rozpékání pečiva

Funkce

Topinkovač je řízen pokrokovou technologií, která pomocí elektroniky kontroluje opékání. Na výběr máte 4 funkce: ohřívání, rozmrazení, opékání z jedné strany a zrušení probíhajícího procesu. Všechny funkce máte dostupné na elektronickém ovládacím panelu a jsou dobře viditelné, protože mají neonové indikátory. Další zajímavou funkcí je BROWNING CONTROLS, díky které si můžete nastavit intenzitu opékání.

Jednoduchá údržba

Topinkovač je ve spodní části opatřen táckem na drobky, který jednoduše vysunete a vyčistíte. Nezůstávají vám tak v přístroji zbytky starého jídla.

Parametry

Rozměry:
18,5 × 32 × 20,5 cm

Hmotnost:
2 kg


DeLonghi


De'Longhi S.p.A je italský výrobce domácích spotřebičů a zařízení se sídlem v italském Trevisu. Z historického hlediska je významným producentem přenosných topných a klimatizačních jednotek. Postupem času rozšířila svou výrobu do kompletního elektrotechnického vybavení domácností včetně kuchyňských spotřebičů, nožů, vysavačů a elektrických mopů, žehliček atd. Neznámějšími výrobky společnosti De'Longhi jsou však kávovary, klimatizace a přístroje na výrobu zmrzliny.


Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

Topinkovač B-smart dvouštěrbinový - DOMO DO961T