Samozavlažovací truhlík Smart Systém Fantazie 100 cm hnědá

8595096928472

PLASTKON

Novinka

Samozavlažovací truhlík Smart System Fantazie 100 cm hnědá je jedním z nejoblíbenějších produktů s volitelnými otvory pro odpad a bezknotovým provedením. Celý popis

Na objednávku

330 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

Samozavlažovací truhlík Smart System Fantazie je jedním z nejoblíbenějších produktů s volitelnými otvory pro odpad a bezknotovým provedením.

Objem vody 6,5 l.

Objem zeminy 17 l.

Specifikace

  • Šířka: 19 cm
  • Výška: 17 cm
  • Barva: hnědá
  • Délka: 100 cm
BarvaHnědá
Šířka100 cm

PLASTKON - to jsou kvalitní a designové plastové výrobky na zahradu i pro zimní období. Inovativní firma obchodující jak B2C, tak B2B.


Společnost Plastkon product s.r.o. sídlí v továrně s téměř stoletou historií ve výrobě plastových produktů. Před rokem 1989 továrna byla součástí skupiny LNH produkujících plastové výrobky.


Dipl. Ing. Daniel Hama v roce 2002 scspolečnost převzal a rozjel sérii investic do nových technologií, nových prostor a vytvořil portfolio respektovaných inovativních značek v oblastech zahradničení, zimních sportů, kuchyňských a domácích potřeb a lopat na odhazování sněhu.


Do roku 2012 společnost Plastkon vzrostla a stala se evropským lídrem v designu, vývoji, výrobě a prodeji a marketingu plastových výrobků a nástrojů k jejich výrobě.



plaskon-logo

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

Držák truhlíku Fantazie tyrkys