Sencor SHB 4460WH-EUE3 bílý

0000095164

8590669288540

SENCOR

Novinka

Ponorný mixér Sencor SHB 4460WH-EUE3 bílý • příkon 1 000 W • odnímatelná nerezová noha • mixovací 700 ml nádoba • drcení ledu • turbo režim • otočný regulátor rychlosti • šlehací metla • sekáček s nerezovými noži o objemu 500 ml Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

1 199 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Společnost Sencor pro vás připravila ponorný tyčový mixér SHB 4460WH-EUE3 s bohatým příslušenstvím, který si perfektně poradí s přípravou koktejlů, omáček, pomazánek, přesnídávek, kaší, pyré i nadýchaných krémů.

Mixování, šlehání a sekání

Tento mixér se pyšní výkonným 1 000W motorem, na který společnost Sencor nabízí záruku 6 let. Je vybaven 700ml mixovací nádobou, 500ml nástavcem na sekání a šlehací metlou. Pohodlí je zaručeno během používání díky ergonomické rukojeti. Funkce Ice Crash, neboli drcení ledu, potěší jak kuchaře, tak i milovníky alkoholických a nealkoholických koktejlů. Rychlost lze navolit pomocí otočného regulátoru rychlosti, využít můžete i režim turbo otáček. O kvalitní zpracování obsahu při mixování se stará šest nerezových nožů.

Klíčové vlastnosti:

  • Vysoký výkon 1 000 W pro rychlou a jednoduchou přípravu jídel
  • 6letá záruka na motor
  • Určen pro šlehání, mixování, sekání
  • Funkce drcení ledu pro přípravu koktejlů
  • 700ml mixovací nádoba a 500ml sekáček s víčkem
 Výkonný mixér, se kterým si připravíte samé dobroty.

 

Tichý motor o síle 1 000 W

Mixér využívá při práci špičkový výkon motoru, který je zároveň tichý. Přípravu pokrmů tak budete mít plně pod kontrolou a zároveň se urychlí i celý proces vaření. Tyčový mixér využijete na mixování, šlehání a sekání.


 

6letá záruka na motor

Skvělé výsledky mixování zaručuje kvalitní a výkonný 1 000W motor. Sencor na jeho bezproblémový provoz poskytuje záruku až 6 let.


 

Otočný regulátor rychlosti

Rychlost lze ovládat pomocí otočného kolečka v horní části rukojeti, která je ergonomicky tvarovaná a perfektně tak padne do každé ruky. Mixér také obsahuje Turbo spínač, se kterým dosáhnete během krátké chvilky maximálního výkonu.


 

Mixování

Na rukojeť lze nasadit hned několik nástavců. S hlavicí na mixování umixujete přesnídávky, měkké ovoce a zeleninu, krémové polévky či nápoje. 


 

Jídlo a nápoje plné vitamínů

Nerezová hlavice je vybavena šesti kvalitními noži, které jsou také nerezové a mají titanový povrch. Ingredience tak dokážete rozmixovat s minimální ztrátou vitamínů, minerálů a vlákniny.


 

 

 

Šlehání

S hlavicí pro šlehání vykouzlíte lahodnou šlehačku, vyšleháte vaječné bílky, dezertové krémy, domácí majonézu a lehká třená či piškotová těsta na koláče.

 

 

 

 

product_4381129.jpg

 

 

Sekáček

Sekáček je vybaven vlastními nerezovými noži, kterými dokáže rozdrtit a nasekat prakticky cokoliv, od mas až po tvrdé sýry, ovoce a zeleninu. Z ořechů umí vyrobit mouku a nadrtí i led. Celý proces můžete regulovat podle požadované konzistence.

 

 

 

 

 

 

 

Bezpečný provoz

Součástí mixéru jsou i dvě nádoby, 700ml na mixování a 500ml na sekání. Obě nádoby jsou vybaveny chytrou protiskluzovou podložkou, kterou lze využít jako podložku během mixování či jako víčko. Je možné s ní uzavřít nádobu a uchovat potraviny v lednici.

Technické parametry

Další parametry
Záruka24 měsíců
Příkon ponorného mixéru1000 W
Plynulá regulaceAno
 Pulzní spínač
Ano
Funkce, příslušenstvídrcení ledu, mixovací nádoba, mixování, sekací nástavec (chopper), šlehání
 Značka kvality dTest
Ne
Zdroj energiesíťový
ZnačkySencor
Rozměry balení
Šířka výrobku15.8 cm
Výška výrobku35.5 cm
Hloubka výrobku22.0 cm
Hmotnost výrobku1.7 kg
BarvaBílá
Příkon1000 W


Sencor je značka spotřební elektroniky, která vznikla v roce 1969 v Japonsku. V počátku 90. let pak značku koupila Fast ČR se sídlem v Říčanech u Prahy. Podle firemních materiálů vznikl název značky spojením japonského slova „sen“, tedy 1000 a latinského slova „cor“ – srdce.


Značka se zaměřuje především na malé domácí spotřebiče (kuchyňské roboty, mixéry, vysavače, žehličky) a spotřební elektroniku (televizory, tablety, telefony). Společnost nemá vlastní továrny a zhotovení výrobků si objednává u svých partnerů v Jižní Koreji, Číně, Tchajwanu, Turecku a Česku. Opravy zboží a výrobků zajišťuje centrála společnosti FAST v Říčanech u Prahy.


Sencor dnes sází na několik trendů. V první řadě je to šířka sortimentu. Portfolio jeho výrobků dnes přesahuje tisíc položek v šesti sortimentních skupinách (spotřební elektronika, tablety a telefony, kancelářská technika, autoelektronika, kuchyň, domácnost, zdraví a krása).


sencor-logo

Sencor_lets_live

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Sencor SHB 4460WH-EUE3 bílý

Vložit recenzi

Sencor SHB 4460WH-EUE3 bílý