ETA Tasso 3056 90000

0000066839

8590393253951

Eta

Novinka

Tyčový mixér ETA305690000 s mixovací nádobou o objemu 700 ml, sekacím nástavcem a šlehací metlou. Plynulá regulace otáček umožňuje optimální nastavení rychlosti dle potřeby. Velmi výkonný stejnosměrný DC motor s příkonem 600 W. Světelná signalizace provozu. Ergonomický tvar držadla pro komfortní obsluhu. Celý popis

Není skladem

999 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Vše o produktu

ponorný mixér • 6 rychlostí • plynulá regulace otáček • mixuje, šlehá, seká • tlačítko turbo pro maximální otáčky • ergonomický tvar držadla • světelná signalizace provozu • příkon 600 W • hmotnost 0,19 kg • rozměry 6,7 × 42,3 × 6,7 cm (š × v × h)

Ponorný mixér Eta Tasso 3056 90000, bílá 3056

Skladného pomocníka, který se vyrovná velkým kuchyňským robotům, najdete v tyčovém mixéru Eta Tasso. Rozmixuje zeleninu, ušlehá těsto na koláč, naseká ořechy a dokonce nadrtí led na osvěžující tříšť.

Do každé kuchyně

Ponorný mixér se za posledních pár desítek let stal nezbytnou součástí výbavy většiny hospodyněk. Je praktický, nezabírá příliš místa a jeho výkon bohatě vystačí pro každodenní vaření. Spotřebič Eta Tasso vyniká motorem s příkonem 600 Wattů, což umožňuje plynulou regulaci otáček, plastovým provedením s nerezovými prvky a ergonomickým tvarem držadla, které perfektně padne do ruky.

Výhody, které vám udělají radost

Pokud nejste zrovna praktický typ, potěší vás jeho jednoduché sestavení, ovládání i údržba. Po práci stačí mixér pár pohyby rozebrat a opláchnout pod vlažnou vodou. Výměna příslušenství je pak stejně snadná a to díky funkci fast lock, s níž šlehací nástavec či sekáček do spotřebiče jen nacvaknete. Pro volbu maximálních otáček je tu tlačítko turbo.

Technické parametry

Šleháníano
Hnětěníne
Sekání - krájeníano
Drcení ledune
Nástavec na kaši/pyréne
Mixovací nohaano
Pracovní nádobaano
Materiál nádobyplast
Objem nádoby0.7 l
Kontinuální provozano
Nástěnný držákne
Regulace rychlostiano
Pulsní spínačano
Barvabílá
Příkon600 W
Displejne

Prodlužka záruky


Prodlouženou záruku najdete ZDEPro uplatnění služby je registrace nezbytná a musí být provedena nejpozději do 30 dnů od zakoupení výrobku.


ETA


ETA, a. s. je česká firma, dodávající elektrické spotřebiče pro domácnost - žehličky, vysavače, mixéry, fény, zahradní nářadí atd. Společnost sídlí v Hlinsku, okres Chrudim.


Název ETA je odvozen ze slov Elektrotechnické aparáty. Původní společnost sídlila nejpozději od začátku dvacátých let 20. století v Praze-Vršovicích. Firma se zaměřovala na výrobu rozhlasových přístrojů, hracích automatů, transformátorů nebo elektrických ledniček.


V současné době má ETA ve svém aktivním portfoliu více než 240 výrobků, které prodává v síti vlastních značkových prodejen, které jsou rozesety po celé České republice.



eta-logo


Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

Electrolux Creative 5 E5HB1-8SS černý/nerez