SENCOR SHB 5603VT

0000094005

8590669285822

SENCOR

Novinka

Tyčový mixér 4 v 1 SENCOR SHB 5603VT s 6 letou zárukou na motor. Sencor SHB 5603VT s extra tichým a výkonným DC motorem disponuje plynulou regulací rychlosti, celkem máte na výběr z 20 možných rychlostí. Nerezová mixovací noha snadno umixuje i horkou polévku. K mixéru navíc obdržíte i 800ml nádobu s víčkem, nerezový dvoumetlový šlehací nástavec a sekáček s nerezovými noži. Celý popis

Není skladem

1 599 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Tyčový mixér SENCOR SHB 5608BK oceníte při práci v kuchyni, protože je nenáročný na místo, přitom ale na jedničku zvládne přípravu dipů, ovocných nápojů i našlehat krém pro chutný dezert. K mixéru náleží také nádoba se sekáčkem, který vám naseká veškeré suroviny od bylinek až po ořechy. Aby mixér výborně plnil všechna očekávání, disponuje motorem o příkonu 1000 W. Pokud potřebujete zregulovat rychlost, uděláte to nastavením požadovaného rychlostního stupně z 20 základních rychlostí. Upravovat rychlost můžete plynule stiskem tlačítka. U hospodyněk oblíbená je také ochrana proti nežádoucímu stříkání kapek v průběhu mixování, díky níž se už nemusíte bát mixovat ani horké pokrmy.

Klíčové vlastnosti

  • Vhodné pro Sekání, Šlehání a Mixování
  • 20 základních rychlostí
  • Turbo rychlost
  • Příkon 1200 W
  • Součástí balení je Sekáček se sekací nádobou, Mixovací nádoba a Šlehací metla
  • Nástavce je možné umýt v myčce.

Obsah balení

  • V obsahu balení SENCOR SHB 5603VT vás mile překvapí i obsáhlé příslušenství.
  • Prostřednictvím sekacího nástavce připravíte výtečnou domácí pomazánku, namelete ořechy i mandle na sváteční koláč nebo nasekáte ovoce i zeleninu jako základ na lehkou svačinku.
  • Šlehací metla nesmí chybět při přípravě sněhových pěn, krémů i suflé.
  • Mixér je od výrobce vybaven také mixovací nádobou.
  • Skvělé je, že pohodlí kuchaře nebude narušeno, protože že nástavcům rychle vrátíte jejich lesk, protože je bez obav můžete v myčce.

Technické parametry

Šleháníano
Hnětěníne
Sekání - krájeníano
Drcení ledune
Nástavec na kaši/pyréano
Mixovací nohaano
Pracovní nádobaano
Materiál nádobyplast
Objem nádoby0.8 l
Kontinuální provozano
Nástěnný držákne
Regulace rychlostiano
Pulsní spínačano
Barvafialová
Příkon1200 W
Displejne
BarvaFialová
Příkon1000 W
Regulace rychlostiANO


Sencor je značka spotřební elektroniky, která vznikla v roce 1969 v Japonsku. V počátku 90. let pak značku koupila Fast ČR se sídlem v Říčanech u Prahy. Podle firemních materiálů vznikl název značky spojením japonského slova „sen“, tedy 1000 a latinského slova „cor“ – srdce.


Značka se zaměřuje především na malé domácí spotřebiče (kuchyňské roboty, mixéry, vysavače, žehličky) a spotřební elektroniku (televizory, tablety, telefony). Společnost nemá vlastní továrny a zhotovení výrobků si objednává u svých partnerů v Jižní Koreji, Číně, Tchajwanu, Turecku a Česku. Opravy zboží a výrobků zajišťuje centrála společnosti FAST v Říčanech u Prahy.


Sencor dnes sází na několik trendů. V první řadě je to šířka sortimentu. Portfolio jeho výrobků dnes přesahuje tisíc položek v šesti sortimentních skupinách (spotřební elektronika, tablety a telefony, kancelářská technika, autoelektronika, kuchyň, domácnost, zdraví a krása).


sencor-logo

Sencor_lets_live

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

SENCOR SHB 5603VT

Vložit recenzi

SENCOR SHB 5603VT