Electrolux Creative 5 E5HB1-8SS černý/nerez

0000104849

7332543698462

Electrolux

Novinka

Ponorný mixér • příkon 800 W • 2 rychlosti • turbo • pulzní spínač • TruFlow technologie • rozměry 7,1 × 38 × 7,1 cm • hmotnost 1,7 kg Celý popis

Není skladem

1 989 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

Mixér Creative Collection je praktický kuchyňský pomocník, který vám pomůže připravit, cokoliv si zamanete. Díky speciálním technologiím i jedinečnému designu je zárukou komfortu, vysokého výkonu a všestrannosti zároveň.

Tento model je vybaven výkonným, 800W motorem, díky němuž budou pokrmy mimořádně jemné.

Všestranné použití

Spotřebič se dokonale hodí na přípravu polévek, šťouchaných brambor nebo třeba krájené cibule. S jeho pomocí snadno připravíte také exotičtější jídla a přílohy, například salsu, guacamole a smoothies. V balení se nachází šlehač, mačkadlo na brambory, odměrka a minisekáček na drcení ledu.

Ať už vaříte cokoliv, tento univerzální pomocník vám bude vždy po ruce.

Electrolux Creative 5 E5HB1-8SS, černá/nerezová

 

Technologie TruFlow

Díky unikátní technologii TruFlow dosáhnete vždy skvělých výsledků – rychle a bez námahy. Mixovací nástavec má totiž design, díky kterému dokáže během chvilky rozmělnit i ty nejtvrdší přísady. Speciálně uzpůsobená je také dvojice čepelí.

Electrolux Creative 5 E5HB1-8SS, černá/nerezová

 

Jednoduché ovládání

Druhou ruku nechte klidně odpočívat. Všechna ovládací tlačítka jsou totiž umístěna na rukojeti tak, abyste na ně snadno dosáhli. Na výběr budete mít ze 2 rychlostí. K dispozici vám ale bude i funkce Turbo, kterou můžete použít k okamžitému zvýšení výkonu.

Electrolux Creative 5 E5HB1-8SS, černá/nerezová

 

Komfortní použití

Electrolux Creative 5 E5HB1-8SS má ergonomické držadlo, díky němuž se velmi příjemně a bezpečně drží. Spotřebič váží pouze 1,7 kg, takže vás po chvíli používání rozhodně nezačnou bolet ruce. Přívodní kabel měří 1,5 m, nebude vás tedy nijak omezovat.

 

 


Electrolux Creative 5 E5HB1-8SS, černá/nerezová

 

Obsah balení:

  • Šlehací metlička
  • Metla na pyré
  • Mixovací nádoba
  • Mini sekáček

Technické parametry

Rozměry výrobku
Záruka24 měsíců
Příkon ponorného mixéru800 W
Počet rychlostí2
Plynulá regulaceNe
 Pulzní spínač
Ano
Funkce, příslušenstvímixovací nádoba, mixování, šlehání, drcení ledu
Značka kvality dTestNe
ZnačkyElectrolux
Šířka výrobku7.1 cm
Výška výrobku38.0 cm
Hloubka výrobku7.1 cm
Hmotnost výrobku1.7 kg
Rozměry balení
Šířka výrobku15.5 cm
Výška výrobku25.5 cm
Hloubka výrobku34.4 cm
Hmotnost výrobku2.3 kg

Electrolux je švédský koncern se sídlem ve Stockholmu, největší světový výrobce domácích a profesionálních spotřebičů.Působí na více než 150 světových trzích, kde ročně prodá přes 40 milionů výrobků. Mezi výrobky společnosti Electrolux patří chladničky, myčky, pračky, sporáky, klimatizace a malé spotřebiče, například vysavače. Společnost prodává své výrobky pod mnoha značkami — Electrolux, AEG, Zanussi, Eureka a Frigidaire a další.


Z historie


V roce 1901 byla ve Stockholmu Svenem Carlsonem založena společnost Lux AB na výrobu kerosinových lamp. Jelikož konkurence byla veliká, mimo jiné z důvodu nástupu elektrických sítí, uvedla společnost na trh do té doby relativně málo známý produkt – vysavač. První myšlenky na moderní vysavač se zrodily v roce 1908 ve Vídni. Švédský obchodník Axel Wenner-Gren byl na návštěvě města, když zahlédl zvláštní vypadající stroj ve výkladu – vysavač americké značky Santo, který sestával z motoru a čerpadla. Vážil 20 kilo a prodával se za cenu přibližně 73 amerických dolarů.


Hovorový výraz pro vysavač — „lux“ je odvozen právě z původního názvu společnosti.



electrolux-logo

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Electrolux Creative 5 E5HB1-8SS černý/nerez

Vložit recenzi

Electrolux Creative 5 E5HB1-8SS černý/nerez