Tyčový vysavač BOSCH BCHF220B

0000103445

4242005183302

BOSCH

Novinka

Tyčový akumulátorový vysavač BOSCH BCHF220B, cyklonový systém, elektrický kartáč, kapacita zásobník: 400 ml, doba provozu: 44 min Celý popis

Není skladem

4 190 Kč

4 799 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Bosch BCHF220B Readyy'y

Na zemi nezůstane ani smítko prachu. Pořiďte si tyčový vysavač Bosch BCHF220B Readyy'y, který vám výrazně usnadní úklid celé domácnosti. Můžete ho používat jak na podlahy, tak na nábytek nebo prostory ve výšce (kuchyňskou desku, poličky). Snadno z něj totiž vyjmete ruční jednotku, abyste se s vysavačem dostali všude tam, kam potřebujete. Dobíjecí baterie mu zajišťuje až 44 minut provozu na jediné nabití, na 100 % ji dostanete zhruba za pět hodin. Kvalitní omyvatelný filtr se stará o mimořádnou účinnost a šetří vám finance, jelikož ho nemusíte pravidelně měnit za nový. Vyberte si ze dvou stupňů výkonu a po skončení používání ho nechte stát ve vzpřímené poloze za dveřmi nebo ve skříni, kde vám nebude zabírat téměř žádné místo.

S nepořádkem je konec

Akumulátorový bezsáčkový vysavač Bosch BCHF220B se 2 stupni výkonu a nádobou na nečistoty o objemu 0,4 l efektivně zatočí s každým nepořádkem. Inovativní konstrukce 2v1 umožňuje vysavač použít jako tyčový nebo ruční – to oceníte zejména při úklidu špatně přístupných prostor, čalounění, při čištění schodů nebo např. automobilu. Motorizovaný kartáč AllFloor pracuje při vysokých otáčkách a poskytuje skvělé výsledky na všech površích - od parket, přes koberce, až po lino, dlaždice či vinylové podlahy.

Elegán s dlouhou výdrží

Bosch BCHF220B je osazen vysoce kvalitními akumulátory Li-ion, které poskytují prvotřídní sací výkon s provozní dobou až 44 min. Zároveň se velmi rychle dobíjejí. Systém snadného čištění a omyvatelný filtr zaručují jednoduchou a rychlou údržbu vysavače a jeho příslušenství. Bosch BCHF220B navíc vyniká elegantním designem v černé barvě, díky čemuž skvěle zapadne do každé moderní domácnosti.

Bosch BCHF220B může stát kdekoliv

Pokud vás během úklidu něco vyruší nebo potřebujete odejít pryč, můžete Bosch BCHF220B zaparkovat kamkoliv - důmyslně řešená architektura vysavače umožňuje postavit jej na jakékoliv místo, aniž by se převrhl. Otočný kloub trysky garantuje flexibilní pohyb a ve výbavě vysavače nechybí ani praktický LED indikátor stavu nabití.

Technické parametry

Kategorie produktu Vysavač
Stav produktu Nový
ZÁKLADNÍ ÚDAJE 
Objem 
 
0,4 litry
Typ filtru 
 
Omyvatelný filtr
PŘÍSLUŠENSTVÍ 
Hubice na čalounění Ne
Štěrbinová hubice Ne
Štětinový kartáč Ne
FUNKCE 
Regulace sání 
 
Ne
OSTATNÍ 
Výška 116 cm
Šířka 265 cm
Hloubka 165 cm
Hmotnost 2,5 kg
Barva Černá
ZÁRUKA
Záruka pro spotřebitele 24 měsíců
Záruka pro firmu 12 měsíců

Robert Bosch GmbH je německá společnost, založená v roce 1886 Robertem Boschem. Logem firmy je stylizovaná kotva elektromotoru.


Sppolečnost je zaměřuje především na výrobu dílů a zařízení pro automobilový průmysl, domácích spotřebičů a elektrického nářadí. Mimo jiné se firma věnuje i průmyslové technologii balení, výrobě pro stavebnictví a průmysl i zabezpečovací technice.


BOSCH-logo

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Tyčový vysavač BOSCH BCHF220B

Vložit recenzi

Tyčový vysavač BOSCH BCHF220B