ETA Moneto 6449 90000 bílý

1 recenze

0000099665

8590393303687

Eta

Novinka

Tyčový vysavač ETA Moneto 6449 90000 bílý • 2 v 1: tyčový a ruční • 21,6V Li-Ion akumulátor • doba provozu na jedno nabití až 55 min • dva stupně sacího výkonu • elektrický kartáč • cyklónový filtrační systém • LED diody Celý popis

Není skladem

2 999 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Tyčový vysavač ETA Moneto vás zaujme vysokým výkonem, flexibilním použitím a bohatým příslušenstvím. Zařízení je multifunkční, můžete ho využít jako dva různé vysavače. Pro úklid podlah zvolte verzi tyčového vysavače, zatímco na drobnosti na kuchyňské lince, v šuplících, na pohovce, nebo třeba při jarním úklidu svého auta vyjměte ruční jednotkuKvalitní HEPA filtr zajistí zachycení i těch nejjemnějších částic.

Bezdrátový provoz

Vysavač pracuje bez nutnosti využití kabelů, nemusíte proto práci neustále přerušovat, jen abyste šňůru zapojili do bližší zásuvky. Na jedno nabití zvládne bezdrátově pracovat až po dobu 55 minut. Doba potřebná k nabití a opětovnému použití vysavače je 6 hodin. K práci přístroj využívá cyklónový filtrační systém, který zajišťuje, že během vysávání nedochází k nepříjemnému víření prachu. 

Klíčové vlastnosti:

  • Cyklónový filtrační systém zajistí lepší efektivitu vysávání
  • Bezdrátový provoz umožní kvalitní 21,6V Li-Ion akumulátor
  • Možnost nastavení dvou úrovní sacího výkonu
  • Doba provozu na jedno nabití až 55 minut
  • Doba nabíjení 6 hodin
  • Ergonomická sklopná rukojeť pro pohodlnou manipulaci a snadné uskladnění
 Vysavač ETA Moneto využijete na podlahové i ruční vysávání.

Ergonomický design

Ergonomická rukojeť každému uživateli přesně padne do dlaně a zajistí rychlý a pohodlný úklid. LED diody osvítí podlahu, aby vám neuniklo ani smítko prachu. Pro snadné skladování lze rukojeť složit, aby vám vysavač nezabíral ve skříni téměř žádný prostor. Přenášení a manipulaci usnadní nízká hmotnost, vysavač navíc pracuje i tiše.

 


 

Vysavač 2 v 1

Vysavač ETA Moneto můžete využít jako dva různé vysavače. Chcete-li vysávat podlahu, zvolte verzi tyčového vysavače. Je-li potřeba odstranit pouze drobky, nebo třeba uklidit auto, využijte ruční jednotku

 


 

Příslušenství pro dokonalý úklid

Příslušenství je umístěno přímo na přístroji, takže ho máte v případě potřeby ihned po ruce a nemusíte ho nikde složitě hledat. V balení naleznete rotační elektrický kartáč, který se hodí na vysávání parket a dalších tvrdých podlah, štěrbinovou hubici pro vysávání v úzkých a těžko přístupných místech, kartáček s jemnými štětinkami pro šetrné vysávání prachu či pavučin, adaptér a základnu pro nabíjení a praktické uskladnění vysavače i příslušenství.


 

Prodloužená záruka

Značka ETA nabízí na motor vysavače Moneto 6449 90000 prodlouženou záruku na 3 roky zdarma. Pro tuto službu je nutné se zaregistrovat na stránkách výrobce.

Technické parametry

Rozměry výrobku
Záruka24 měsíců
Zdroj energieaku (Li-ion)
Ruční a tyčový vysavač 2 v 1Ano
 Typ filtrace
bezsáčkový
Doba provozu55 min.
 Hlučnost
80 dB
Mokré čištěníNe
 Objem prachového sáčku nebo nádoby
0.55 l
Osvětlení na hubiciAno
ZnačkyETA
Šířka výrobku27.5 cm
Výška výrobku121.5 cm
Hloubka výrobku22.5 cm
Hmotnost výrobku3.0 kg
Rozměry balení
Šířka výrobku34.5 cm
Výška výrobku63.0 cm
Hloubka výrobku16.5 cm
Hmotnost výrobku4.3 kg
Prodloužená záruka3 roky ETA

Prodlužka záruky


Prodlouženou záruku najdete ZDEPro uplatnění služby je registrace nezbytná a musí být provedena nejpozději do 30 dnů od zakoupení výrobku.


ETA


ETA, a. s. je česká firma, dodávající elektrické spotřebiče pro domácnost - žehličky, vysavače, mixéry, fény, zahradní nářadí atd. Společnost sídlí v Hlinsku, okres Chrudim.


Název ETA je odvozen ze slov Elektrotechnické aparáty. Původní společnost sídlila nejpozději od začátku dvacátých let 20. století v Praze-Vršovicích. Firma se zaměřovala na výrobu rozhlasových přístrojů, hracích automatů, transformátorů nebo elektrických ledniček.


V současné době má ETA ve svém aktivním portfoliu více než 240 výrobků, které prodává v síti vlastních značkových prodejen, které jsou rozesety po celé České republice.



eta-logo


Podělte se o Vaši zkušenost

2022-10-03

Doporučuji!

Ověřený zákazník

Zboží bylo pouze hodnoceno prostřednictvím nákupního rádce Heureka.cz

    Napsat svou recenzi! !

    Vložit recenzi

    KALORIK HVC 1002