Philips Sonicare Power Flosser HX3911/40 bílá

0000111192

8710103947257

Philips

Novinka

Ústní sprcha Philips Sonicare Power Flosser HX3911/40 bílá • péče o mezizubní prostory • odstraní až 99,9 % zubního plaku • technologie Pulse Wave navádí od zubu k zubu • technologie Quad Stream pro maximální pokrytí • 4 trysky Celý popis

Není skladem

3 899 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Zbavujte se nečistot v mezizubních prostorách a z linií podél dásní snadno, rychle a bez nepříjemných pocitů! Jedinečná ústní sprcha Philips Sonicare Power Flosser je vybavená čtyřmi výměnnými tryskami, které o zdraví vaší ústní dutiny pečují takovým způsobem, který právě vyžaduje. Balení sestává z 2 ks standardních vysoce efektivních trysek s přesným prouděním vody a 2 ks unikátních trysek Quad Stream, které proudění vody směřují do tvaru písmene X a vytváří 4 široké proudy vody pro extra rychlé a důkladné ošetření větších ploch najednou. Hlavice trysek jsou vyrobeny z měkké gumy pro extra šetrné používání bez dráždění dásní. K příslušenství patří kompaktní pouzdro pro hygienické skladování trysek doma či na cestách. Přístroj je vybavený 4 různými režimy čištění: Clean pro efektivní čištění se stálým proudem vody, Deep Clean pro extra důkladné čištění, režim Sensitive určený všem s citlivými zuby a režim Massage, během kterého proud vody stimuluje a jemně masíruje dásně. Vybrat si můžete z 10 nastavení intenzity čištění pro vaše maximální pohodlí, přičemž aktuální nastavení je zobrazené na přehledném LED displeji. Přístroj disponuje technologií Pulse Wave. Ta vás navádí k lepší čisticí technice a pravidelnými pulzacemi vás vede od jednoho zubu k druhému. Každé části úst bez většího soustředění věnujete stejnou péči. Nádržka přístroje má objem 600 ml, který vystačí na kompletní čištění úst. Po ukončení čištění stačí tělo ústní sprchy přiložit k magnetickému držáku na dokovací stanici, vypíná se automaticky.

Klíčové vlastnosti:

  • Důkladné čištění díky technologii Quad Stream 
  • Technologie Pulse Wave navádí od zubu k zubu
  • 2x efektivnější čištění než mezizubní kartáček*
  • 4 režimy čištění (Clean, Deep Clean, Sensitive a Massage)
  • 10 nastavení intenzity
  • Zlepšuje zdraví dásní a pomáhá zbavit se zápachu z úst
  • 4 trysky v balení (2× Quad a 2× standard)
Ústní sprcha Philips Sonicare Power Flosser je až o 130 % účinnější než mezizubní kartáček.

Technologie Quad Stream 

Tajemství perfektního odstraňování nečistot bez námahy a v rekordním čase spočívá v trysce Quad Stream, která zajišťuje dvakrát účinnější čištění než mezizubní kartáček. Proudění vody je díky unikátní konstrukci směřováno do tvaru písmene X. Tak vznikají 4 široké proudy, které dokážou pojmout větší plochy úst najednou a účinně je vyčistit. Měkká gumová hlavice trysky je šetrná k dásním a nedráždí je. Z těla přístroje ji lze snadno odejmout i nasadit.

Efektivní a snadné čištění

Jedinečná ústní sprcha Philips Sonicare Power Flosser odstraní 99,9 % zubního plaku a nečistot z mezizubních prostor, bočních plošek zubů a linie dásní.  Odstraňuje nečistoty z ústní dutiny a šetrně ošetří i ta nejhůře přístupná místa. Díky své důmyslné konstrukci soustředí tryskání vody do čtyř širokých proudů a zuby dokonale vyčistí během několika málo okamžiků.

4 režimy a 10 intenzit

Ústní sprcha Philips Sonicare Power Flosser umožňuje čistit zuby takovým způsobem, který v daném okamžiku preferujete. Stačí si vybrat jeden z 4 režimů: režim Clean se hodí pro důkladné každodenní čištění, režim Deep Clean pro extra důkladné čištění mezizubních prostor, režim Sensitive je vhodný pro citlivé zuby a v režimu Massage dopřejete svým dásním jemnou uklidňující masáž. Preferovanou intenzitu můžete kdykoliv měnit, na výběr máte 10 nastavení a navolené hodnoty zobrazuje intuitivní LED displej.

Technologie Pulse Wave

Jedinečná ústní sprcha Philips Sonicare Power Flosser vás díky své jedinečné konstrukci dokáže navádět k lepšímu způsobu péče o vaši ústní dutinu. Je vybavená pokročilou technologií Pulse Wave, díky které mezi pravidelnými pulzacemi vody vytváří krátké přestávky, a tím vám dává pokyn k přesunu od jednoho mezizubního prostoru k dalšímu. Vždy budete mít jistotu, že jste všem částem úst věnovali stejně důkladnou péči.

Tichý provoz  

I v tom nejvyšším nastavení intenzity čištění pracuje ústní sprcha Philips Sonicare Power Flosser velmi tiše. Její používání je zcela diskrétní a nebude rušit nikoho ve vaší domácnosti.

4 trysky

O zdraví své ústní dutiny můžete pečovat takovým způsobem, jaký je pro vás v daném okamžiku vhodný. Součástí balení jsou 4 výměnné trysky: 2 ks výkonné trysky s jedním proudem vody a 2 jedinečné trysky Quad Stream směřující proudění vody do tvaru písmene X. K ústní sprše patří i kompaktní pouzdro pro hygienické skladování trysek.


 

Magnetická dokovací stanice

V okamžiku, kdy jste s čištěním úst hotovi, stačí tělo ústní sprchy přiložit na určené místo magnetické dokovací stanice. Přístroj je navíc vybavený funkcí automatického vypnutí pro ještě snazší používání.


 

600ml nádržka

Do nádržky ústní sprchy Philips Sonicare Power Flosser se vejde 600 ml vody, tedy dostatečné množství pro kompletní cyklus čištění ústní dutiny. Voda se do ní doplňuje velmi snadno, stačí odklopit víko nádržky.

Technické parametry

Rozměry balení
Záruka24 měsíců
Příslušenství v balenínabíjecí stojánek
Napájenínabíjecí akumulátor
 Objem nádržky
více než 200 ml
Použitídomácí sprchy
ZnačkyPhilips
Šířka výrobku26.0 cm
Výška výrobku14.5 cm
Hloubka výrobku15.8 cm
Hmotnost výrobku1.4 kg
BarvaBílá

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Philips Sonicare Power Flosser HX3911/40 bílá

Vložit recenzi

Philips Sonicare Power Flosser HX3911/40 bílá