Panasonic EW1611W503

0000109442

5025232864621

Panasonic

Novinka

Domácí zubní sprcha10 stupňů intenzity tlaku • čisticí režim: mikrobublinky • maximální tlak vody: 6,5 bar • objem nádržky: 600 ml • napájení: do zásuvky • duální výstupní kabel Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

2 699 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Dotáhněte ústní hygienu do úplného konce. Mezizubní kartáčky, s nimiž je tolik práce, nahradí zubní sprcha Panasonic zaručující rychlejší a mnohem lepší výsledky.

Dejte sbohem paradontóze

Paradontóza je novou civilizační nemocí, za jejímž vznikem stojí současné potraviny a nedostatečná ústní hygiena. Rychle se množící bakterie se dostávají až do parodontních váčků, kde způsobují záněty. Výsledkem je zvýšená citlivost zubů, zarudlé a bolestivé dásně, krvácení a v hraničních případech pak ztráta chrupu. Abyste se těmto nepříjemným problémům vyhnuli a mohli se na svět smát na plné kolo, musíte o své zuby pečovat, dokud je čas. Účinné řešení nabízí zubní sprcha Panasonic, která si poradí i s těmi nejskrytějšími bakteriemi.


 

Klíčové vlastnosti:

  • Ultrazvuková technologie generuje mikrobublinky, které vytváří silnou tlakovou vlnu
  • Silný proud vodních bublinek vytlačí zbytky jídla i mikroorganismy z mezizubních prostor
  • Uvolňující masáž dásní vodním proudem
  • Výběr z 10 stupňů intenzity proudu
  • Nádržka na vodu o objemu 600 ml
  • Součástí je magnetický stojan na sprchu a stojánek na trysku

 

Zubní sprcha Panasonic pomocí ultrazvukové technologie vyvine dostatečně silný proud vody, který vyčistí i parodontní váčky.

 

Klíč k úspěchu

Důvodem, proč paradontóza vzniká, je především nemožnost pohodlně vyčistit parodontní váčky. S klasickým kartáčkem se do nich totiž nedostanete, bakterie v nich tak zůstávají a vesele se množí. Zubní sprcha Panasonic vyvíjí silný proud vodních bublinek, které vytlačí nejen zbytky jídla z mezizubních prostor, ale také všechny mikroorganismy. 

product_5325056.jpg


 

Síla mikrobublinek

Zubní sprcha je vybavena ultrazvukovou technologií generující mikrobublinky, které při nárazu na zub vytvoří silnou tlakovou vlnu uvolňující jídlo z mezizubních prostor a plak z parodontních váčků. Čištění zubů je tak díky nim maximálně efektivní!


 

Řešení i pro vaše dásně 

Častým doprovodným příznakem parodontózy jsou zarudlé a bolestivé dásně, které mají sklony krvácet. Díky zubní sprše Panasonic jim můžete dopřát uvolňující masáž vodním proudem. Díky 1 900 pulzům za minutu je navíc posílíte.


 

Přímo na míru pro vaše zuby 

Aby pro vás bylo použití zubní sprchy příjemné, je výrobek vybaven 10 různými stupni intenzity proudu. Nastavíte je jednoduše na těle produktu přesně podle svých aktuálních potřeb či podle části úst, kterou zrovna čistíte. Nádržka na vodu má kapacitu 600 ml a vystačí tak bez problémů i na delší čištění. 


 

Přizpůsobí se každé koupelně

Sprchu můžete ve své koupelně umístit kamkoliv. Duální výstup na kabel napájení umožní, že ho můžete vytáhnout doprava i doleva, takže se nebude nikde zbytečně plést. Sprchu lze uložit do magnetického stojanu s tím, že se držadlo sprchy ničeho nedotýká a tudíž se ani neušpiní. Součástí příslušenství je také praktický stojánek na trysku, kam ji lze bez obav odložit.

Technické parametry

Další parametry
Záruka24 měsíců
Kód výrobce437938
Napájenído zásuvky
 Maximální tlak vody
6.5 bar
 Objem nádržky
více než 200 ml
 Čisticí režimy
mikrobublinky
 Regulace tlaku vody
3 a více stupňů
Použitídomácí sprchy
ZnačkyPanasonic
Rozměry výrobku
Šířka výrobku14.0 cm
Výška výrobku19.5 cm
Hloubka výrobku12.5 cm
Hmotnost výrobku0.9 kg
Rozměry balení
Šířka výrobku25.0 cm
Výška výrobku17.5 cm
Hloubka výrobku17.6 cm
Hmotnost výrobku1.3 kg
BarvaBílá

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

Philips Sonicare Power Flosser HX3911/40 bílá