Sencor SVC 5000BL

0000087048

8590669246632

SENCOR

Novinka

Multifunkční vysavač Sencor SVC 5000BL pro mokré a suché vysávání. Příslušenství pro čištění všech typů povrchů – od podlah až po okna. Měkčená kolečka navíc zajistí šetrnost k vaší podlaze. Celý popis

Není skladem

4 990 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

Vysavač Sencor SVC 5000BL je ideální přístroj pro mokré a suché vysávání s příslušenstvím Complete care. Pro nejlepší výsledky při úklidu domu, auta nebo po domácích mazlíčcích. Dual Filtration System kombinuje v jedné nádobě sílu cyklónu a vodní filtraci - omyvatelný Clean Air HEPA E12 zajišťuje špičkovou filtraci vhodnou pro alergiky. Vysavač má velmi lehkou XXL hliníkovou teleskopickou trubici, perfektní pro ergonomické přizpůsobení pracovní výšky. Určitě využijete možnost parkování příslušenství ve vodorovné poloze vysavače pro snadné uložení nebo přestávky během vysávání. S tímhle přístrojem vysajete koberce a tvrdé podlahy, odstraníte kapaliny, vyčištíte koberce a čalounění, umyjete tvrdé podlahy i okna.

Představuji se jako víceúčelový vysavač SVC 5000BL

Jsem víceúčelový vysavač SVC 5000BL pro mokré i suché vysávání. Přináším řadu výhod pro snadný a efektivní úklid. Disponuji několika funkcemi a nahradím mop nebo i čistič oken. Bez chyby umyji podlahy a okna, vyčistím interiér auta, čalouněný nábytek nebo vysaji rozlité tekutiny v režimu mokrého vysávání. Zároveň perfektně zbavím nečistot tvrdé podlahy, koberce a čalouněný nábytek v suchém vysávání.

Představuji se jako víceúčelový vysavač SVC 5000BL

Jsem vybaven nejvýkonnějším motorem o síle 1600 wattů se šestiletou zárukou

Mezi mé hlavní přednosti patří kvalitní provedení a dlouhá životnost. Objevte ten nejvýkonnější motor s prodlouženou šestiletou zárukou. Se silným výkonem 1600 wattů si snadno poradím s každým nepořádkem a vyčistím i odolné usazeniny.
Jsem vybaven nejvýkonnějším motorem o síle 1600 wattů se šestiletou zárukou

Mám Dual Filtration System

Sencor mě vybavil duální filtrací, která je tvořena cyklónovou silou a vodní filtrací v jedné nádobě. Díky tomu dovedu perfektně oddělit prach a jiné mikročástice od vzduchu. Zároveň mám omyvatelný filtr Clean Air HEPA E12.
Mám Dual Filtration System

Jsem vybaven příslušenstvím Complete Care

Příslušenstvím Complete Care vám ulehčím úklid za každých okolností. Disponuji třemi hubicemi pro mokré vysávání. Díky tomu vyčistím podlahy, čalounění, okna a dokonce vysaji rozlité tekutiny. S dalšími pěti výměnnými hubicemi perfektně uklidím koberce, tvrdé podlahy, rohy a interiéry aut. A na závěr tu mám dvě kartáčové hubice, které mi pomohou zatočit s chlupy od domácích mazlíčků. Příslušenství je dodáváno v praktickém sáčku, a tak je budete mít vždy při ruce.
Jsem vybaven příslušenstvím Complete Care

Snadnou manipulaci si oblíbí celá rodina

Usnadním úklid celé rodině velmi lehkou hliníkovou XXL teleskopickou trubicí. Vysaji i těžko dostupná místa jako jsou závěsy, rohy, či prostory za nábytkem. Ke snadné manipulaci mi pomáhá devítimetrový akční rádius a šest metrů dlouhý přívodní kabel. Samozřejmostí je automatické navíjení kabelu a možnost parkování ve vodorovné poloze pro snadné uložení nebo při odložení během vysávání.
Snadnou manipulaci si oblíbí celá rodina

Dokumenty

Technické parametry

Typ vysavačevíceúčelové pro domácí použití
Příkon1600 W
Maximální hlučnost90 dB
Barva bílá/modrá
Systém napájenísíť
Akční rádius m
Délka přívodního kabelum
Hmotnost8.4 kg
Napětí230 V
Výstupní filtr HEPA
Smartne
Výbavahubice na tvrdé podlahy, hubice na čalounění, hubice na okna, kartáčová hubice, štěrbinová hubice, výbava pro zvířata, turbokartáč, pro úklid auta


Sencor je značka spotřební elektroniky, která vznikla v roce 1969 v Japonsku. V počátku 90. let pak značku koupila Fast ČR se sídlem v Říčanech u Prahy. Podle firemních materiálů vznikl název značky spojením japonského slova „sen“, tedy 1000 a latinského slova „cor“ – srdce.


Značka se zaměřuje především na malé domácí spotřebiče (kuchyňské roboty, mixéry, vysavače, žehličky) a spotřební elektroniku (televizory, tablety, telefony). Společnost nemá vlastní továrny a zhotovení výrobků si objednává u svých partnerů v Jižní Koreji, Číně, Tchajwanu, Turecku a Česku. Opravy zboží a výrobků zajišťuje centrála společnosti FAST v Říčanech u Prahy.


Sencor dnes sází na několik trendů. V první řadě je to šířka sortimentu. Portfolio jeho výrobků dnes přesahuje tisíc položek v šesti sortimentních skupinách (spotřební elektronika, tablety a telefony, kancelářská technika, autoelektronika, kuchyň, domácnost, zdraví a krása).


sencor-logo

Sencor_lets_live

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

Makita VC2012L