Fieldmann FZF 4030-E

0000091977

8590669253678

Fieldmann

Novinka

Vysavač listí Fieldmann FZF 4030-E • funkce foukání, drcení a vysávání • příkon 3 000 W • Soft Start – plynulý rozběh motoru • plynulá regulace rychlosti proudění vzduchu • rychlost vzduchu až 270 km/h • sací výkon 10,7 Celý popis

Není skladem

999 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Díky elektrickému vysavači Fieldmann FZF 4030-E můžete mít na své zahradě po celý rok krásně uklizeno. Tento šikovný nástroj vám totiž pomůže snadno a rychle skoncovat se spadaným listím, se zbytky posekané trávy i s dalším zahradním nepořádkem. Nabídne vám k tomu 3 různé funkce: foukání, drcení a vysávání. Se zahradním odpadem tak můžete naložit, jak uznáte za vhodné – můžete jej rychle nafoukat na hromadu, vysát a posléze vysypat na kompost, ale i rozdrtit na mulč (mulčovací podíl je u tohoto zařízení 10 : 1).

Vysavač pracuje s příkonem 3 000 W a jeho sací výkon činí 10,7 m3/min.

Přizpůsobí se podmínkám

Fieldmann FZF 4030-E se svým výkonem přesně přizpůsobí situaci. Využívá totiž technologii Soft Start, která zaručuje plynulý rozběh motoru, a také nabízí plynulou regulaci rychlosti proudění vzduchu.

Myslí i na vaše pohodlí

Aby se vám s tímto elektrickým zahradním vysavačem pracovalo pohodlně, disponuje Fieldmann FZF 4030-E nastavitelným popruhem, praktickým pojezdovým kolečkem a v neposlední řadě také sběrným vakem o skvělém objemu 45 litrů.

Klíčové vlastnosti:

  • 3 funkce v jednom – foukání, drcení a vysávání
  • Mulčovací podíl optimálních 10 : 1
  • Příkon 3 000 W, sací výkon skvělých 10,7 m3/min
  • Technologie Soft Start pro plynulý rozběh motoru
  • Plynulá regulace rychlosti proudění vzduchu
  • Pohodlná práce díky pojezdovému kolečku a nastavitelnému popruhu
  • Sběrný vak, jehož objem je skvělých 45 litrů

Technické parametry

Rozměry balení
Záruka24 měsíců
Druh pohonuelektrická síť
 Výkon
3000 W
FoukáníAno
Funkce sáníAno
Regulace výkonuNe
Objem vaku/nádoby45 l
Drtící poměr10:1
Rychlost vzduchu270 km/h
Sací výkon10.7 m3/min
novinkaAno
ZnačkyFieldmann
Šířka výrobku16.8 cm
Výška výrobku33.7 cm
Hloubka výrobku46.7 cm
Hmotnost výrobku3.8 kg

Značka Fieldmann si dokázala od roku 2011, kdy začala působit na českém trhu, vybudovat pověst spolehlivého a osobitého pomocníka při péči o dům a zahradu. Široký sortiment nářadí v typické zelenožluté barvě vyhovuje především dynamickým a moderně smýšlejícím lidem, kterým dokáže usnadnit i zpříjemnit práce kolem domu, zahrady, ale i v bytě, dílně nebo garáži.


Nářadí značky Fieldmann vyniká vysokou kvalitou, bezpečným a snadným ovládáním i ergonomií, díky níž se s jednotlivými nástroji perfektně pracuje a dobře padnou do každé ruky. Zákazníci oceňují i svěží a moderní design značky a samozřejmě také cenovou dostupnost jednotlivých výrobků.


Fieldmann je navržen a zkonstruován tak, aby odpovídal požadavkům náročného spotřebitele: usnadňuje práci a šetří čas, je ergonomický, bezpečný, snadno ovladatelný, přináší nejnovější trendy a poskytuje maximální komfort při práci na zahradě, v domě i dílně.


Ačkoli to podle názvu nevypadá, jedná se o ryze českou značku. FIELDMANN je značka s českým managementem a zázemím silné společnosti, která na trh uvedla již celou řadu značek zvučných jmen. Manažeři a technici zodpovědní za produkty Fieldmann dbají na vysoké nároky značky a aktivně se věnují rozšiřování portfolia kvalitních výrobků.



Fieldmann-logo

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Fieldmann FZF 4030-E

Vložit recenzi

Fieldmann FZF 4030-E