-31 %Ušetříte
791 Kč

FZG 1010

0000080961

8590669185481

Fieldmann

Novinka

Ohniště zahradní FZG 1010, přenosné, na dřevo, průměr 75 cm, velikost ohniště 51 cm, tloušťka plechu 0.8 mm. Celý popis

Není skladem

1 799 Kč

2 590 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Vaši zahradu či balkón dokáže s jistotou zkrášlit zahradní ohniště od společnosti Fieldmann, které se díky čistému a designovému provedení může stát dominantou a ústředním bodem této plochy. Velice stabilní konstrukce je vyvedena z lehkého a kompaktního materiálu, což umožní, že se produkt velice snadno transportuje z místa na místo. V ohništi o průměru 51 cm s tloušťkou stěn 0,8 mm lze využívat dřeva či dřevěného uhlí na grilování či pouhé rozdělání ohně, který vás zahřeje. Praktické mřížkové víko může zakrýt oheň či rozpálené uhlíky a vypadá naprosto dokonale. Ovšem při manipulaci s ním využívejte primárně háku pro odklopení, aby nedošlo k popálení. 

Klíčové vlastnosti

  • Lehké a kompaktní provedení
  • Praktické mřížkované víko
  • Opravdu stabilní podstava
  • Průměr ohniště: 75 cm
  • Velikost ohniště: 51 cm
  • Tloušťka stěn: 0,8 mm
  • Materiál: kov
  • Barva: černá

Parametry

Průměr75 cm
Velikost ohniště51 cm
Síla plechu0,8 mm
Hmotnost8,3 kg
Roštano
Výška51 cm
Šířka75 cm
BarvaČerná
Délka záruky24 měsíců

Značka Fieldmann si dokázala od roku 2011, kdy začala působit na českém trhu, vybudovat pověst spolehlivého a osobitého pomocníka při péči o dům a zahradu. Široký sortiment nářadí v typické zelenožluté barvě vyhovuje především dynamickým a moderně smýšlejícím lidem, kterým dokáže usnadnit i zpříjemnit práce kolem domu, zahrady, ale i v bytě, dílně nebo garáži.


Nářadí značky Fieldmann vyniká vysokou kvalitou, bezpečným a snadným ovládáním i ergonomií, díky níž se s jednotlivými nástroji perfektně pracuje a dobře padnou do každé ruky. Zákazníci oceňují i svěží a moderní design značky a samozřejmě také cenovou dostupnost jednotlivých výrobků.


Fieldmann je navržen a zkonstruován tak, aby odpovídal požadavkům náročného spotřebitele: usnadňuje práci a šetří čas, je ergonomický, bezpečný, snadno ovladatelný, přináší nejnovější trendy a poskytuje maximální komfort při práci na zahradě, v domě i dílně.


Ačkoli to podle názvu nevypadá, jedná se o ryze českou značku. FIELDMANN je značka s českým managementem a zázemím silné společnosti, která na trh uvedla již celou řadu značek zvučných jmen. Manažeři a technici zodpovědní za produkty Fieldmann dbají na vysoké nároky značky a aktivně se věnují rozšiřování portfolia kvalitních výrobků.



Fieldmann-logo

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

FZG 1010

Vložit recenzi

FZG 1010