Fieldmann FZG 1003

0000096455

8590669138005

Fieldmann

Novinka

  • Velikost grilu: průměr 26 x 12,5 cm
  • Velikost ohniště: Dia. 25 cm
  • Thermo taška rozměr: 29,5 x 18,5 cm
  • Thermo taška na chlazení nápojů
  • Chromový rošt
  • Přenosný
Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

489 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Přenosný gril na dřevěné uhlí jistě využijete nesčetněkrát. V průběhu letní sezóny se vám bude skvěle hodit třeba na dovolené v kempu, na zahradní party s přáteli, na výlety, na grilování na balkoně, nebo během rybolovu. Čerstvě grilované maso a zelenina jsou zkrátka neodolatelné. Tento prostorově nenáročný gril vám nabídne chromový rošt, dostatečně velké ohniště a multifunkční termotašku pro uchování chladných nápojů, což oceníte zejména při delším posezení u vody, kde není možnost koupit si občerstvení u stánku. Velkou předností tohoto modelu jsou jeho kompaktní rozměry. Je to ideální gril na cesty. Je lehký a skladný. Na výpravy do přírody je doslova jako stvořený.

Skvělý společník nejen pro dlouhé letní večery

V průběhu letní sezóny se vám bude skvěle hodit třeba na dovolené v kempu, na zahradní party s přáteli, na výletě, nebo během rybolovu. Čerstvě grilované maso a zelenina jsou zkrátka neodolatelné a pochutnáte si vy i vaši přátelé. S tímto grilem můžete grilovat doslova téměř kdekoli.
Skvělý společník nejen pro dlouhé letní večery

Za málo peněz hodně muziky

Gril má chromový rošt, dostatečně velké ohniště pro grilování více než jen jednoho steaku a kompaktní rozměry. Je lehký a krásně skladný, balený v kvalitní multifunkční termotašce pro uchování příjemně chladných nápojů. Hodí se do batohu, i do auta.

Tip na závěr

K regulaci plamenů, nebo k uhašení dřevěného uhlí nikdy nepoužívejte vodu, abyste nepoškodili smaltovaný povrch. Zlehka přivřete spodní větrací průduchy a zavřete gril víkem.


Značka Fieldmann si dokázala od roku 2011, kdy začala působit na českém trhu, vybudovat pověst spolehlivého a osobitého pomocníka při péči o dům a zahradu. Široký sortiment nářadí v typické zelenožluté barvě vyhovuje především dynamickým a moderně smýšlejícím lidem, kterým dokáže usnadnit i zpříjemnit práce kolem domu, zahrady, ale i v bytě, dílně nebo garáži.


Nářadí značky Fieldmann vyniká vysokou kvalitou, bezpečným a snadným ovládáním i ergonomií, díky níž se s jednotlivými nástroji perfektně pracuje a dobře padnou do každé ruky. Zákazníci oceňují i svěží a moderní design značky a samozřejmě také cenovou dostupnost jednotlivých výrobků.


Fieldmann je navržen a zkonstruován tak, aby odpovídal požadavkům náročného spotřebitele: usnadňuje práci a šetří čas, je ergonomický, bezpečný, snadno ovladatelný, přináší nejnovější trendy a poskytuje maximální komfort při práci na zahradě, v domě i dílně.


Ačkoli to podle názvu nevypadá, jedná se o ryze českou značku. FIELDMANN je značka s českým managementem a zázemím silné společnosti, která na trh uvedla již celou řadu značek zvučných jmen. Manažeři a technici zodpovědní za produkty Fieldmann dbají na vysoké nároky značky a aktivně se věnují rozšiřování portfolia kvalitních výrobků.



Fieldmann-logo

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Fieldmann FZG 1003

Vložit recenzi

Fieldmann FZG 1003