Philips HC3525/15

0000109350

8710103970316

Philips

Novinka

Zastřihovač vlasů Philips HC3525/15 • bezdrátový provoz až 45 minut • samoostřicí břity z nerezové oceli • zastřihovač vlasů i vousů 0,5–23 mm • omyvatelné • sada 2 nástavců • dlouhá životnost baterie Celý popis

Není skladem

849 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Konstantní výkon, snadné zastřižení vlasů s technologií DuraPower

Všestranný zastřihovač vlasů Philips řady 3000 byl navržený pro zkracování vlasů, ale díky jedinečnému příslušenství s ním můžete jednoduše upravovat i vousy a vytvářet rovnoměrná strniště. Přístroj má intuitivní ovládání, stačí si zvolit jednu ze 12 délek zastřižení v rozmezí 0,5 až 23 mm. Vousy díky nastavitelnému hřebenu upravíte na délky od 1 do 23 mm. Baterie přístroje je spolehlivá, na jedno plné nabití můžete svůj vzhled upravovat až po dobu 45 minut. Zastřihovač je vybavený pokročilou technologií DuraPower, která zásadně prodlužuje jeho životnost a špičkový chod. Využívá odolné samoostřící břity, které se o sebe za chodu přístroje jemně třou a automaticky se tak ostří. Díky tomuto unikátnímu systému budou i po pěti letech používání stejně ostré jako během prvního dne používání. Bezpečnou manipulaci se zastřihovačem zaručuje speciální ochranný kryt. Jeho čištění je také velmi snadné, hlavu přístroje stačí důkladně omýt pod proudem tekoucí vody a nechat ji volně vyschnout.

Klíčové vlastnosti:

  • Rovnoměrné zastřižení vousů s maximální přesností
  • Unikátní technologie DuraPower pro extra dlouhou výdrž baterie
  • Samoostřící břity z odolného kovu
  • Provoz bez kabelu až 45 minut pro svobodu pohybu
  •  13 možných délek střihu (od 0,5 do 23 mm)
  • Včetně vyměnitelného hřebenu na vousy
Vytvořte si vlastní střih z pohodlí domova.

Technologie DuraPower

Precizní technologie DuraPower zaručuje mnohem delší životnost baterie. Přístroj je navržen tak, aby výrazně zmenšoval tření mezi břity, a tím zamezoval zbytečnému přetěžování baterie a přehřívání motoru.


 

Samoostřící kovové břity

I po pěti letech používání jsou břity zastřihovače Philips řady 3000 stejně ostré jako v první den používání. Je to možné díky unikátní konstrukci přístroje se samoostřícími břity, které se o sebe během zastřihování vlasů jemně třou.


 

13 nastavení délky 

S přesným zastřihovačem Philips řady 3000 máte na výběr 13 nastavení délky zastřižení vlasů, které lze uzamknout pro dokonalou rovnoměrnost. Pokud preferujete velmi krátký sestřih, odejměte hřeben úplně a zastřihněte vlasy v délce 0,5 mm.


 

Snadné čištění

Přístroj se velmi snadno udržuje a čistí. Hlavu zastřihovače Philips řady 3000 můžete snadno odpojit od jeho rukojeti a důkladně ji omýt pod proudem tekoucí vody. Důležité je však ji vždy nechat zcela vyschnout. O břity zastřihovače se nijak starat nemusíte, během používání se ostří automaticky.


 

Ergonomická rukojeť

Praktický zastřihovač Philips řady 3000 se snadným úchopem padne do každé ruky. Má speciálně navržený ergonomický design pro snadnou manipulaci, takže s ním snadno ošetříte hůře přístupná místa na hlavě a na tváři. 


 

Nastavitelný hřeben na vousy

Pokud potřebujete na stejnou délku zastřihnout vousy, využijte speciálně navržený hřeben určený pro tento účel. Nabízí 12 nastavení délky zastřižení v rozmezí od 1 mm do 23 mm. Kroky mezi jednotlivými délkami činí 2 mm. Požadované nastavení snadno zvolíte přímo na rukojeti přístroje, ovládání zastřihovače je jednoduché a intuitivní. Pro ultra krátké strniště sejměte hřeben z přístroje úplně a zastřihněte na délku 0,5 mm.


 

Provoz 45 min

Za dlouhou dobou provozu a rychlým nabíjením přístroje Philips řady 3000 stojí spolehlivá baterie. Po jednom plném nabití můžete díky ní nepřetržitě upravovat svůj vzhled až po dobu 45 minut. Zastřihovač je možné používat bez kabelu pro maximální volnost pohybu.

Technické parametry

Další parametry
Záruka24 měsíců
Typ zastřihovačezastřihovač vlasů
Materiál stříhacích nožůocel
Použití a údržbaomyvatelný
Samoostřící nožeAno
Počet nástavců v balení2
Zdroj energieaku (Ni-Mh)
Doba provozu45 min.
Doba nabíjení8 hod.
Cestovní pouzdroNe
ZnačkyPhilips
Rozměry balení
Šířka výrobku14.5 cm
Výška výrobku7.5 cm
Hloubka výrobku23.2 cm
Hmotnost výrobku0.4 kg

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Philips HC3525/15

Vložit recenzi

Philips HC3525/15