Philips Multigroom series 3000 MG3740/15

0000070774

8710103794677

Philips

Novinka

Zastřihovač vlasů, vousů a chloupků vám dovolí měnit vzhled téměř denně. Samoostřící břity zaručí perfektní výsledky i po měsících používání. Vylaďte svůj vzhled k dokonalosti. Celý popis

Není skladem

890 Kč

999 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Zkroťte svůj účes, tvarujte vousy nebo odstraňte nežádoucí chloupky. To vše pouhým jedním přístrojem. Za pomoci hned devíti různých nástavců bude péče o tvář a vlasy opravdu snadným úkolem. V balení naleznete několik nástavců na úpravu vlasů i vousů v různých délkách střihu. Kvalitní ocelové břity se při používání o sebe lehce třou a sami se tak ostří. Dokonalých výsledků tak dosáhnete jak při prvním použití, tak i po letech. Další předností je výdrž. Na jediné nabití dostanete k dispozici až 60 minut nepřetržitého provozu. Všechny části zastřihovače se snadno čistí a udržují. Na cesty se bude hodit praktické cestovní pouzdro, kam přístroj i se všemi nástavci bezpečně uložíte.

Mnoho možností pro úpravu vzhledu

Upravujte svůj vzhled podle nálady. Díky tomuto multifunkčnímu zastřihovači se stane péče o váš vzhled mnohem pohodlnější a rychlejší. Za pomoci devíti různých nástavců budete schopni perfektně zkrotit vousy, vlasy i nežádoucí chloupky v nose a uších. V balení tedy naleznete tři nástavce na vlasy pro délky 9, 12 a 16 mm, nastavitelný nástavec na vousy (3-7 mm), dva nástavce pro úpravu strniště, nástavec pro odstranění chloupků a dva nástavce pro doladění a finální úpravu vzhledu.
Mnoho možností pro úpravu vzhledu
Břity se schopností samoostření

Břity se schopností samoostření

Perfektní zastřižení i po několika letech používání? Ano! Díky důmyslnému systému samoostření břitů dosáhnete i po delší době používání stejných výsledků jako při prvním použití. Kvalitní břity z oceli jsou nastaveny tak, aby o sebe při používání lehce třely a tím se neustále udržovaly perfektně ostré. Spolehněte se na kvalitu péče o vaše vousy i vlasy kdykoliv.

Slušná výdrž

Multifunkční zastřihovač dokáže vykonávat své perfektní služby bez nutnosti kabelového napájení. Nabitím zařízení získáte až jednu hodinu nepřetržitého provozu. Za tuto dobu stihnete pohodlně vyladit váš sestřih i strniště. Pro běžné zkrácení strniště můžete strojek na jedno nabití používat i několik dní.
Slušná výdrž
Opravdu snadná údržba

Opravdu snadná údržba

Díky velmi snadnému mechanismu výměny nástavců bude i jejich čištění po každém použití extrémně jednoduché a rychlé. Stačí jedním stiskem odpojit, opláchnout pod proudem tekoucí vody, osušit a máte uklizeno. Díky možnosti oplachu vodou budou břity vždy čisté a připraveny k dalšímu použití.

Praktické pouzdro na cesty

Pečujte o svůj vzhled kdekoliv. Součástí balení je i velmi praktické cestovní pouzdro, kam pohodlně uložíte jak samotný strojek, tak i všechny jeho doplňující nástavce. Vše je bezpečně uloženo a chráněno před mechanickým poškozením.
Praktické pouzdro na cesty

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Philips Multigroom series 3000 MG3740/15

Vložit recenzi

Philips Multigroom series 3000 MG3740/15