Philips OneBlade Pro QP6510/20

0000072368

8710103821571

Philips

Novinka

Dopřejte svým vousům dokonalé tvary a linie s revolučním zastřihovačem OneBlade. Ať už preferujete kratší nebo delší střih, s tímto variabilním přístrojem bude holení hračkou. Celý popis

Není skladem

1 199 Kč

1 499 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Seznamte se s pomocníkem, který vašim vousům dodá perfektní vzhled. Hybridní zastřihovač od značky Philips představuje unikátní technologii OneBlade, která je přímo navržena pro muže, jež rádi mění styl svých vousů. Přístroj v sobě kombinuje schopnost holení, zastřihování i tvarování vousů jakékoli délky. Díky hřebenovému nástavci si můžete zvolit z dvanácti různých délek střihu a za pomocí dvoustranného břitu dosáhnete tvarů a linií přesně podle svých představ. Zastřihovač jednoduše kopíruje obrysy tváře a bez nepříjemného podráždění či pořezání upraví každý kout vašeho obličeje. Pohodlné používání a možnost holení na sucho nebo mokro doplňuje hodinová výdrž baterie, díky čemuž je tak přístroj ideálním společníkem i na cesty.

Střih, tvar i holení

Že musíte vlastnit několik různých přístrojů, abyste mohli změnit vzhled svých vousů, kdykoli se vám zachce? Už dávno ne! OneBlade dokáže vousy perfektně oholit, zastřihnout i vytvarovat, lehce a rychle tak svůj styl přizpůsobíte podle aktuální příležitosti nebo nálady, a to za pomocí jediného přístroje. Díky rychle se pohybujícímu ostří (200× za vteřinu) s ním podle svých představ vytvarujete vousy jakékoli délky, pohodlně se vypořádá i s úpravou těch delších.
Střih, tvar i holení
Až dvanáct různých délek střihu

Až dvanáct různých délek střihu

Zastřihovač disponuje nastavitelným hřebenovým nástavcem, díky kterému dosáhnete rovnoměrného oholení v délce, jakou si zrovna budete přát. Je libo jednodenní strniště? Nebo dáváte přednost raději delšímu střihu? Nástavec nabízí hned 12 různých délek, a to od 0,5 do 9 mm, které uspokojí potřeby vašeho stylu pro každý den.

Dokonalé přizpůsobení vaší tváři

Holení je velmi pohodlné a jednoduché, neboť OneBlade přesně kopíruje obrysy vaší tváře a dokáže tak účinně upravit každý kout vašeho obličeje. Díky dvoustrannému břitu je zastřihovačem možné pohybovat v kterémkoli směru, aniž byste se museli bát pořezání nebo nedokonalého oholení, a to i v hůře dostupných nebo citlivých oblastech. Přístroj navíc neholí příliš nakrátko, není tak třeba se obávat ani nepříjemného podráždění vaší pokožky.
Dokonalé přizpůsobení vaší tváři
Na sucho, na mokro, s pěnou i bez

Na sucho, na mokro, s pěnou i bez

OneBlade se může pochlubit tím, že je vodotěsný, svou práci tak bezvadně splní i při mokrém holení. Použití holicí pěny je čistě na vás, stejně tak jako možnost holení na sucho. Díky vodotěsnosti se nemusíte obávat ani údržby – strojek stačí jednoduše opláchnout pod tekoucí vodou, péče o něj je tak velmi snadná.

Kamenná odolnost

Zastřihovač disponuje kvalitním a odolným břitem, který je určen k dlouhodobému výkonu. Abyste v průběhu holení pokaždé dosáhli požadovaného a pohodlného výsledku, stačí břit vyměnit jednou za 4 měsíce. Jeho výměna je snadná a není třeba se jí obávat.
Kamenná odolnost
Chytré a jednoduché nabíjení

Chytré a jednoduché nabíjení

Už nikdy se vám nestane, že byste v průběhu holení museli běhat k nabíječce. Na přístroji najdete LED kontrolku, která pomocí 3 indikátorů zobrazuje aktuální stav baterie a během používání vás taktéž upozorní, pokud je v nízkém stavu. Jednoduše se tak se zastřihovačem připravíte také na cesty, a to i bez toho, abyste museli nečekaně hledat zásuvku. Po hodinovém nabíjení zajišťuje Li-iontová baterie 60 minut nepřetržitého výkonu.

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

Philips OneBlade Pro QP6530/15