Philips OneBlade QP2520/20

0000096044

8710103785293

Philips

Novinka

Krátké, dlouhé, přesně vytvarované linie nebo úplně oholené vousy? Vytvořte si svůj styl snadno a bez problémů díky unikátní technologii OneBlade a buďte sami sebou. Celý popis

Není skladem

890 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Moderní limetkovo šedý akumulátorový zastřihovač s technologií OneBlade nabízí jednoduché a pohodlné řešení při úpravě vousů. Rychle se pohybující ostří poskytne vašim vousům účinné oholení a zároveň chrání pokožku před podrážděním. Unikátní spojení několika nástrojů do jednoho vám umožní kromě oholení zastřihnout či vytvarovat vousy jakékoliv délky. Vyberte si ze tří hřebenových nástavců a zkraťte své strniště na jeden, tři anebo pět milimetrů. Zastřihovač je možné použít jak na mokré, tak i suché holení.

Unikátní technologie OneBlade

Philips OneBlade je revoluční technologie péče o vzhled navržená pro muže, kteří rádi mění styl svých vousů. OneBlade zastřihuje, tvaruje a oholí vousy jakékoli délky. Jedinečná holicí technologie OneBlade kombinuje rychle se pohybující ostří (200x za vteřinu) se systémem dvojí ochrany a poskytuje vám účinné a pohodlné holení delších vousů. OneBlade neholí příliš nakrátko, takže nepodráždí vaši pokožku.

Unikátní technologie OneBlade

Zastřihuje

Zastřihněte si vousy pomocí jednoho ze tří hřebenových nástavců, které jsou součástí balení, a získejte strniště o přesně požadované délce. S jednomilimetrovým nástavcem pro odpolední strniště, s třímilimetrovým pro krátký upravený střih a s pětimilimetrovým pro delší strniště.

Zastřihuje

Tvaruje

Vytvarujte si vousy do dokonalého stylu díky oboustrannému břitu, který umožňuje dokonalou přesnost, a to i v hůře dostupných, nebo citlivých oblastech. Vylaďte svůj styl snadno a za pár vteřin.

Tvaruje

Oholí

OneBlade neholí příliš nakrátko, takže nepodráždí pleť. Holte proti směru růstu a zbavte se jakkoli dlouhých vousů.

Oholí

Kopírování obrysů tváře

Strojek OneBlade kopíruje obrysy tváře a umožňuje účinně a pohodlně zastřihovat a holit všechny oblasti obličeje.

Kopírování obrysů tváře

Dokonalé tvarování díky oboustrannému břitu

OneBlade kopíruje obrysy tváře a umožňuje jednoduše a pohodlně zastřihovat a holit všechny části obličeje. Dodejte dvoustranným břitem svému vzhledu styl a pohybem břitu v kterémkoli směru vytvořte čisté linie.

Dokonalé tvarování díky oboustrannému břitu

Vyberte si nástavec pro dokonalé strniště

Vyberte si 1, 3 nebo 5mm hřebenový nástavec pro rovnoměrné strniště. Nasaďte jeden z hřebenových nástavců a získejte rovnoměrně upravené strniště o požadované délce snadno a rychle.

Vyberte si nástavec pro dokonalé strniště

Odolný břit OneBlade

Břity jsou určeny k dlouhodobému výkonu. K zajištění optimálního výkonu stačí jednotlivé břity vyměnit jednou za čtyři měsíce. Výměna je snadná a bezproblémová.

Odolný břit OneBlade

Mokré a suché holení

OneBlade je vodotěsný, takže se snadno čistí: stačí opláchnout pod tekoucí vodou. Můžete se holit bez pěny nebo s ní – jak vám to vyhovuje.

Mokré a suché holení

Dlouhá životnost baterie

Po osmi hodinách nabíjení poskytuje dobíjecí baterie 45 minut konstantního výkonu.

Dlouhá životnost baterie

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Philips OneBlade QP2520/20

Vložit recenzi

Philips OneBlade QP2520/20