Philips OneBlade Pro QP6530/15

0000102837

8710103963707

Philips

Novinka

Zastřihovač vousů Philips OneBlade Pro QP6530/15 • výdrž aku až 90 min • akumulátorový/síťový provoz • dvoustranný břit OneBlade • zastřihování vousů ve 12 délkách od 0,5 do 9 mm • Wet/Dry – možnost použití na mokro i na sucho Celý popis

Není skladem

1 999 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Revoluční Philips OneBlade Pro QP6530/15 upraví vousy přesně podle vašich představ, ať už máte preference jakékoliv. Zvládne hladce oholit bez podráždění, rovnoměrně zastřihnout strniště, upravit plnovous a dokáže vytvořit dokonale přesné linie – můžete jej zkrátka použít na všechny délky vousů. Jedinečný oboustranný břit přesně kopíruje obrysy vaší tváře, nikdy netahá a je mimořádně odolný. Na rozdíl od tradiční žiletky neholí tak blízko pokožce, a proto nedochází k nepříjemnému podráždění či zarudnutí. Součástí balení je přesný hřeben s 12 nastaveními délky od 0,5 mm do 9 mm. Je jen na vás, zda vám vyhovuje mokrá či suchá úprava, s pěnou či bez.

Klíčové vlastnosti:

  • Hybridní zastřihovač vousů se postará o maximálně komfortní úpravu vaší tváře
  • Pomocí nastavitelného hřebenu vousy zastřihnete na jednu z 12 délek
  • dvoustranným břitem hravě vytvoříte přesné tvary a ostré linie
  • Používání zastřihovače nedráždí pokožku
  • Dobíjecí Li-Ion baterie má kapacitu na 90 minut holení
  • Zastřihovač je určený na mokré i suché použití
product_4577585.jpg
Snadné oholení, zastřižení strniště i čisté kontury vousů.

Technologie Philips OneBlade

Philips OneBlade Pro dokáže vaše vousy upravit do jakéhokoliv tvaru. Má velmi přesný břit a hřeben s velkým výběrem nastavení délek, upraví tedy plnovous i třídenní strniště. Použití bez hřebenu je ideální pro oholení všech částí obličeje, a to bez tahání za vousy. Břity jsou mimořádně šetrné díky systému dvojité ochrany: hladkému povrchu, který zajišťuje plynulý pohyb po pokožce, a zaoblenému tvaru špiček pro maximálně šetrné používání. Mimořádný výkon Philips OneBlade zaručuje rychle se pohybující ostří, které vykoná až 200 pohybů za vteřinu. Přístroj má Li-iontovou baterii, po hodině dobití vydrží v provozu 90 minut. Aktuální stav baterie signalizuje LED kontrolka. 

Snadné oholení bez podráždění

Philips OneBlade Pro byl navržen ke střihu vousů, nikoli kůže. V porovnání s klasickou žiletkou neholí tak blízko pokožce, a proto nehrozí pořezání ani nepříjemné podráždění kůže. Ať už se rozhodnete oholit třídenní strniště, nebo delší vous, výsledkem bude skvělý pocit z dokonale upravené tváře.

Rovnoměrné zastřižení vousů

Univerzální hřeben nabízí 12 nastavení délky v rozmezí 0,5 mm až 9 mm, dává vám tedy naprostou kontrolu nad vzhledem vašeho strniště. Dokonale se přizpůsobuje tvarům a rovnoměrně zastřihuje vousy na všech částech obličeje. 

Perfektní linie

Vylaďte svůj vzhled do posledního detailu! Philips OneBlade Pro dokáže vytvořit dokonale přesné linie. Snadno s ním zastřihnete knír a vytvarujete kontury vašich vousů. Holit můžete oběma směry pro ještě snazší používání a naprostý přehled o každičkém vousu.

Dvoustranný břit s dvojitým systémem ochrany

Philips OneBlade Pro používá dvoustranné břity, které umožňují holení všemi směry. Jejich špičky jsou zaoblené pro extra ochranu a po tváři se pohybují plynulým klouzavým pohybem díky speciálně hladkému povrchu. Břity mají mimořádně dlouhou životnost, pro zajištění optimálního výkonu je třeba břity měnit jednou za 4 měsíce*.

* Pro nejlepší oholení. Při 2 kompletních oholeních za týden. Skutečné výsledky se mohou lišit.

Mokré i suché použití 

Přístroj je vodotěsný. Je možné jej používat na sucho i na mokro, a to s holicí pěnou, gelem, nebo jen tak. Lze jej používat i ve sprše. Čištění je také velmi jednoduché, zařízení stačí opláchnout pod tekoucí vodou.

Technické parametry

Záruka24 měsíců
Typ zastřihovačeOneBlade
Použití a údržbavoděodolný
Počet nástavců v balení1
Zdroj energieaku (Li-ion)
Doba provozu90 min.
Doba nabíjení1 hod.
Zastřihování bez nástavceAno
ZnačkyPhilips
Šířka výrobku25.3 cm
Výška výrobku7.5 cm
Hloubka výrobku14.5 cm
Hmotnost výrobku0.4 kg

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Philips OneBlade Pro QP6530/15

Vložit recenzi

Philips OneBlade Pro QP6530/15