DOMO DO42323

0000092133

5411397032522

DOMO

Novinka

Nerezový zavařovací hrnec DOMO DO42323 pro klasické zavařování, ale i velkoobjemové vaření. Vhodný i jako výdejník nápojů. Má výpustný kohoutek, nastavitelný termostat, časový spínač aj. Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

2 689 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

Ideální pro rozmanité využití. Můžete ho použít jak na klasické zavařování ve sklenicích, tak i pro velkoobjemové vaření třeba bylinných šťáv, nebo rodinných polévek, kdy víte, že se sní hned několik porcí najednou a zbytek si dáte třeba do mrazáku. Další výhodou je, že zavařovací hrnec v kombinaci s výpustným kohoutkem nahradí klidně i výdejník nápojů nejen při velkých rodinných akcích. Hrnec má navíc i nastavitelný termostat pro rychlé nahřátí na požadovanou teplotu, a tak vydávané nápoje mohou být stále teplé. Mezi další přednosti patří jednoduché mechanické ovládání, nastavitelný časový spínač, snadno regulovatelná teplota, ochrana proti přehřátí a chodu nasucho, zvuková signalizace při dosažení nastavené teploty, světelná kontrolka provozu, dlouhý přívodní kabel aj.

Skutečně objemný zavařovací hrnec

Jeho objem je 27 litrů. Díky tomu je vhodný jak na klasické zavařování ve sklenicích, tak i pro velkoobjemové vaření, kdy například potřebujete uvařit několik litrů bylinných šťáv, polévky, nebo omáčky. Při zavařování se vám určitě bude hodit plastový rošt pod sklenice a plastová poklice, která je také součástí balení.

V kombinaci s výpustným kohoutkem nahradí klidně i výdejník nápojů

Hrnec má nastavitelný termostat pro rychlé nahřátí na požadovanou teplotu, a tak vydávané nápoje mohou být stále teplé. Výpustný kohoutek se nachází na boku hrnce. Díky vnitřní záslepce ho můžete kdykoli zavřít. Kohoutek je snadno rozebíratelný a odnímatelný, což usnadňuje manipulaci a čištění.
V kombinaci s výpustným kohoutkem nahradí klidně i výdejník nápojů

Další přednosti

Jistě oceníte jednoduché mechanické ovládání, časový spínač nastavitelný až na dvě hodiny, nebo na nepřetržitý chod, snadno regulovatelnou teplotu, ochranu proti přehřátí a proti chodu nasucho, zvukovou signalizaci při dosažení nastavené teploty, světelnou kontrolku provozu a dlouhý přívodní kabel včetně úložného prostoru.
Další přednosti

Technické parametry

Výrobce Domo
Příkon 2000 W
Délka kabelu 1 m
Objem nádoby 27 l
Hmotnost 4.1 kg
Časový spínač 120 min
Barva nerez

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

SENCOR SPP 2200SS