Sencor SHF 950WH

0000110603

8590669308392

SENCOR

Novinka

Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Sencor SHF 950WH • příkon 12 W • doporučený pro prostory do 23 m² • objem nádrže 1,8 l • tlačítkové ovládání • 2 stupně výkonu • studená pára • výkon páry 120 ml/h • noční světýlko Celý popis

Není skladem

899 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Sencor SHF 950

Suchý vzduch nás dokáže potrápit. Řešením tohoto problému je ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Sencor, který pracuje na principu vysokofrekvenčního ultrazvukového oscilátoru a během chvíle doplní chybějící vlhkost. Zvlhčovač Sencor produkuje pouze studenou páru, takže neovlivní teplotu v místnosti, a můžete ho tak používat i během toho nejparnějšího léta. Vaše dýchací cesty tak nikdy nebude dráždit suchý vzduch. Navíc můžete používat aromatické oleje, které nakapete na speciální polštářek vedle výstupu páry, a užijete si příjemnou relaxaci a aromaterapii. 

Zvlhčovač vzduchu Sencor s výkonem páry 120 ml/h je ideální do prostor do 23 m2 a je vybaven zásobníkem na vodu s kapacitou 1,8 l. Na nedostatek vody upozorní červená kontrolka a zvlhčovač se automaticky vypne. Podle potřeby lze nastavit časovač s odpočítáváním doby provozu. Výkon, osvětlení i časovač nastavíte pomocí tlačítek. Otočením trysky určíte směr výstupu páry v úhlu 360°. Příjemné osvětlení nádržky doladí interiér.

Klíčové vlastnosti:

  • Zatočí se suchým vzduchem v místnostech do 23 m2
  • Studená pára neovlivní teplotu v místnosti
  • Užijte si aromaterapii díky možnosti přidat esenciální oleje
  • Možnost nastavení časovače

Designový

Technické parametry

Další parametry
Záruka24 měsíců
 Ultrazvukový systém
Ano
Doporučený pokojový prostor57 m³
 Ionizace
Ne
Objem nádrže (na vodu)1.8 l
 Příkon
12 W
Regulace vlhkostiNe
 Displej
bez displeje
 Hlučnost
41 dB
 Aromaterapie
Ano
Timer/ČasovačAno
ZnačkySencor
Rozměry výrobku
Hmotnost výrobku0.7 kg
Rozměry balení
Šířka výrobku21.7 cm
Výška výrobku24.0 cm
Hloubka výrobku21.7 cm
Hmotnost výrobku1.1 kg
Dokumentace k tomuto produktu
Návod CZStáhnout / (587.72 kB)


Sencor je značka spotřební elektroniky, která vznikla v roce 1969 v Japonsku. V počátku 90. let pak značku koupila Fast ČR se sídlem v Říčanech u Prahy. Podle firemních materiálů vznikl název značky spojením japonského slova „sen“, tedy 1000 a latinského slova „cor“ – srdce.


Značka se zaměřuje především na malé domácí spotřebiče (kuchyňské roboty, mixéry, vysavače, žehličky) a spotřební elektroniku (televizory, tablety, telefony). Společnost nemá vlastní továrny a zhotovení výrobků si objednává u svých partnerů v Jižní Koreji, Číně, Tchajwanu, Turecku a Česku. Opravy zboží a výrobků zajišťuje centrála společnosti FAST v Říčanech u Prahy.


Sencor dnes sází na několik trendů. V první řadě je to šířka sortimentu. Portfolio jeho výrobků dnes přesahuje tisíc položek v šesti sortimentních skupinách (spotřební elektronika, tablety a telefony, kancelářská technika, autoelektronika, kuchyň, domácnost, zdraví a krása).


sencor-logo

Sencor_lets_live

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Sencor SHF 950WH

Vložit recenzi

Sencor SHF 950WH