ETA Airco 0629 90000 bílý

0000071551

8590393258956

Eta

Novinka

Zvlhčovač vzduchu ETA Airco 0629 90000 bílý, nepřetržitý provoz 14 až 63 hodin, 3 úrovně nastavení regulace páry, nádobka pro aromatické a vonné oleje. Celý popis

Není skladem

1 199 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Svěží a provoněný domov

Obtěžuje vás suchý vzduch? Máte doma astmatika, nebo malé děti s nosíky ucpanými rýmou? Na podzim a v zimě, kdy je topná sezóna v plném proudu, nás topení sice příjemně zahřeje, ale zároveň vysušuje vzduch v místnosti, naši pokožku i dýchací cesty. Zvlhčovač vzduchu ETA Airco (31,5 x 20,8 x 20,8/v-š-h) s ultrazvukovou technologií a 3 stupni výkonu efektivně zvlhčí ovzduší vaší domácnosti. Jeho zásobník na vodu pojme až 4 l a můžete využít také integrovanou nádobku pro aromaterapii.

Je čas na relax

V každodenním stresu může být radostnou změnou přijít z práce do provoněného bytu. Překvapte své blízké a využijte funkci aromaterapie, kterou zvlhčovač vzduchu ETA Airco nabízí. Nádobka na vonné esence a aromatické oleje je integrovaná uvnitř přístroje a příjemně provoní byt vaší oblíbenou vůní a uvolní vaši mysl. Zvlhčovač vzduchu má tichý chod, takže vás v odpočinku nebude ničím rušit. Nechte stres za dveřmi.

Něco pro zdraví

Ultrazvukový systém rozprašuje částečky vody do vzduchu formou jemné páry a tím jej zvlhčí tak, že se všem v místnosti okamžitě lépe dýchá. Přirozeně má ETA Airco pozitivní účinky nejen na naše dýchací cesty a kůži, ale i na nábytek v pokoji. Prodlužuje jeho životnost. Potěší vás, že vydrží pracovat14 až 63 h. Po celou dobu bude váš domov svěží, provoněný a především zdravý. Se svým jemným elegantním designem může mít ETA Airco pro váš domov také dekorativní význam.

s

Snadno se s ním domluvíte

Zvlhčovač vzduchu ETA Airco vás nezaskočí žádnými záludnostmi. Se svými protiskluzovými nožkami je dokonale stabilní a pohledem na vodoznak snadno zkontrolujete, není-li potřeba doplnit vodu. Nádoba na vodu je odnímatelná a je vybavena sklopným držadlem pro snadnější manipulaci. Jinak vás ETA Airco (25 W, napájecí kabel 1,5m) o svém provozu informuje světelnými signály a je chráněn 2 vstupními filtry. Jeho působení si můžete časově nastavit podle potřeby. Je určen pro běžné místnosti v domácnosti do rozlohy 30 m2.

Zdravé prostředí pro vaši domácnost

Optimální vlhkost a teplota vzduchu v místnosti je základem pro zdravé bydlení. Pokud vás trápí suchý vzduch nebo se vám špatně dýchá, máme pro vás řešení. Zvlhčovač vzduchu ETA AIRCO s ultrazvukovou technologií rozprašování zabezpečuje efektivní zvlhčování ovzduší a nejen že prospívá vašemu zdravotnímu stavu, ale má pozitivní účinky také na vybavení vaší domácnosti. Optimální podmínky totiž potřebujete vy, ale i váš nábytek, který tak bude mít vyšší životnost.
Obzvláště v zimním období, kdy je topná sezóna v plném proudu, jsou naše domácnosti vystaveny snížené vlhkosti. S tím souvisí i zvýšená nemocnost a dýchací potíže. ETA AIRCO tuto sezónu hravě zvládne a navíc je velmi tichá, takže vás nebude rušit.

Jednoduchá manipulace

Odnímatelná nádobka má objem 4 l, kterou velmi snadno naplníte. Vydrží v nepřetržitém provozu 14 až 63 hodin. Čas si můžete sami nastavit. Díky vodoznaku na zvlhčovači vzduchu můžete kontrolovat množství vody v nádobce. Má sklopné držadlo pro pohodlnou manipulaci. Provoz je doprovázen světelnou signalizací.

Chytré funkce

S protiskluznými nožkami máte zajištěnou dokonalou stabilitu na pracovní ploše. Má světelnou a zvukovou signalizaci, která vám bude značit, zda je zvlhčovač vzduchu v provozu. Lze si nastavit usměrňovač mlhoviny mezi 3 úrovně, které plynule regulují množství vodní páry do prostoru. Je určený pro místnosti s rozlohou do 30 m2. Uvnitř zvlhčovače vzduchu najdete dva vstupní ochranné filtry.
Výhodou tohoto ultrazvukového zvlhčovače vzduchu je integrovaná nádobka pro aromatické a vonné oleje nebo esence, kde si každý může vybrat svoji oblíbenou vůni. Váš domov tak bude svěží, provoněný a především zdravý.
ETA na tento produkt navíc poskytuje prodlouženou záruku 3 roky na celý produkt. Prodlouženou záruku si registrujte ZDE .

Klíčové vlastnosti

  • Ultrazvuková technologie rozprašování zabezpečuje efektivní zvlhčování a velmi tichý provoz
  • Určeno pro běžné místnosti v domácnosti do rozlohy 30 m2
  • Díky odnímatelné aroma nádobce možnost použíti v kombinaci s vonnými oleji
  • Odnímatelná nádoba o objemu 4 l umožňuje snadné plnění
  • Sklopné držadlo pro snadnou manipulaci s nádobou
  • Při maximálním objemu nádoby a v závislosti na úrovni nastavení zvládne zvlhčovat cca 14 až 63 hodin v nepřetržitém provozu
  • 3 úrovně nastavení množství vodní páry pro optimální zvlhčování
  • Světelná a zvuková signalizace provozu
  • Vstupní ochranný filtr (2x)
  • Protiskluzové nožky zajišťující stabilitu na pracovní ploše
  • Délka napájecího kabelu 1,5 m
  • Příkon 25 W

Technické parametry

Záruka24 měsíců
Další parametry
Ultrazvukový systémAno
IonizaceNe
Objem nádrže (na vodu)4 l
Doba provozu13 hod.
Příkon25 W
Regulace vlhkostiNe
Počet stupňů výkonu3
AromaterapieAno
Rozměry výrobku
Šířka výrobku21.0 cm
Výška výrobku31.5 cm
Hloubka výrobku22.5 cm
Hmotnost výrobku1.2 kg
Rozměry balení
Šířka balení22.0 cm
Výška balení34.0 cm
Hloubka balení21.5 cm
Hmotnost balení1.6 kg

Prodlužka záruky


Prodlouženou záruku najdete ZDEPro uplatnění služby je registrace nezbytná a musí být provedena nejpozději do 30 dnů od zakoupení výrobku.


ETA


ETA, a. s. je česká firma, dodávající elektrické spotřebiče pro domácnost - žehličky, vysavače, mixéry, fény, zahradní nářadí atd. Společnost sídlí v Hlinsku, okres Chrudim.


Název ETA je odvozen ze slov Elektrotechnické aparáty. Původní společnost sídlila nejpozději od začátku dvacátých let 20. století v Praze-Vršovicích. Firma se zaměřovala na výrobu rozhlasových přístrojů, hracích automatů, transformátorů nebo elektrických ledniček.


V současné době má ETA ve svém aktivním portfoliu více než 240 výrobků, které prodává v síti vlastních značkových prodejen, které jsou rozesety po celé České republice.



eta-logo


Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

ETA Airco 0629 90000 bílý

Vložit recenzi

ETA Airco 0629 90000 bílý