DVD přehrávač Hyundai DV-2-X 227 DU černý

0000018047

8592417005980

Hyundai

Novinka

DVD přehrávač • video typu CD-R/RW, SVCD, VCD, DVD, DVD-R/-RW, DVD+R/+RW • hudební formáty MP3 a WMA • JPG fotografie • podpora českých DivX titulků • české/slovenské/polské OSD menu • rodičovský zámek • přepínání režimů zobrazení 16:9 nebo 4:3 • konektory: kompozitní výstup, komponentní výstup (Y, Pb, Pr), S-Video výstup, SCART, audio výstup, koaxiální audio výstup Celý popis

Není skladem

999 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

Pusťte si své oblíbené filmy v mimořádné kvalitě na DVD. Společnost Hyundai vytvořila kompaktní DVD přehrávač, s nímž snadno spustíte celou řadu formátů včetně vypálených disků nebo hudebních nosičů. Kromě videa a hudby zvládne přístroj promítat i fotografie ve formátu JPG, takže si například fotografie z dovolené snadno promítnete na velké televizní obrazovce, aby se jimi pokochala celá rodina.

Podpora titulků

Dabing je pohodlný, ale ten správný zážitek z filmu získáte s původním zněním. Nebojte, filmům i seriálům budete bez obtíží rozumět. Zařízení podporuje české DivX titulky s koncovkami SRT, SUB a TXT se Subtitles Managerem, takže si dokonce můžete nastavit upřednostňovaný vzhled, například velikost a barvu titulků.

V přehledném menu se snadno zorientujete, na výběr navíc máte jeho českou, slovenskou či polskou verzi. Přední strana disponuje USB portem, takže lze filmy přehrávat i z externího uložiště, například z flashdisku nebo externího HDD disku.

Různé formáty

Starší snímky se natáčely ve formátu 4:3, novější již najdeme jako 16:9. Za pomoci dálkového ovladače budete mezi oběma režimy jednoduše přepínat, aby váš zážitek ze sledování nic nenarušilo.

Aby vaše malé děti nenatrefily na nevhodný obsah, aktivujte rodičovskou pojistku a zabezpečte si zařízení heslem. Přehrávač snadno propojíte s externími reproduktory, televizorem i satelitem. Vytvořte si komplexní domácí systém a mějte audiovizuální zábavu na dosah ruky vždy, když na ni budete mít chuť.

Technické parametry

Vstupy
Přehr. médiaCD, VCD/SVCD, USB, DVD
Přehrávané formátyAVI, DivX 3, DivX 4, DivX 5, DivX 6, JPG, MP3, WMA, XviD
 Dekodér Dolby Digital
Ano
 USB vstup
Ano
 LAN (Ethernet)
Ne
Výstupy
 HDMI
Ne
 Komponentní výstupy
1
ScartAno
 AV výstup
Ano
Počet kanálů2.1
Digitální optický výstupNe
Digitální koaxiální výstupNe
Další parametry
Progressive ScanAno
 Dálkové ovládání
Ano
ZnačkyHyundai
Rozměry výrobku
Šířka výrobku22.5 cm
Výška výrobku4.5 cm
Hloubka výrobku24.0 cm
Hmotnost výrobku1.0 kg

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

SDV 2512H HDMI DVD přehrávač SENCOR