Bravo B 4262

0000092934

8595022042623

BRAVO

Novinka

Domácí pekárna Bravo B 4262 850 W, 12 programů, 0,75 - 1,21 kg chleba, odložený start o 13 hodin, je vhodná pro každodení použití. Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

2 190 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Řídím se pravidlem, že čerstvé pečivo je základem každé dobré svačiny. Ale vstávat každé ráno a chodit si kupovat čerstvě pečivo, to fakt NE! S touto pekárnou není ani potřeba. Nastavím si časovač a čerstvě upečeno mám, kdykoliv chci. A ta příjemná vůně čerstvého pečiva.. Rozhodně doporučuji zkusit!

Tento model pekárny je určen pro váhu pečeného chleba 0,75-1,25 kg. Uživatel má možnost si vybrat z 12 digitálních přednastavených programů a vše má možnost volit přes LCD displej. Je zde i funkce propečení kůrky. Také možná oceníte funkci odložený start (až o 13h), díky které si můžete předem navolit, kdy má být zahájeno pečení, a vy potom můžete přijít, až když je dopečeno. Součástí pekárny jsou i hnětací háky, které se vám postarají o přípravu těsta. Tuto pekárnu mám doma a jsem s ní spokojena. Je opravdu příjemné se probudit a začít den s krásně čerstvým pečivem.

Jedná se o pekárnu střední třídy, která uspokojí začínajícího nebo pokročilého pekaře. Plusem je přehledné ovládání s názorným displejem, řízené elektronikou. Samozřejmostí je dobré zpracování a kvalitní součástky. Pekárna má několik bezpečnostních funkcí - tepelné pojistky, termistor, hlídání teploty pro optimální kynutí a pečení. U nás nejraději pečeme v programu č. 2 "Francouzský chléb", chutná dobře a je krásně nadýchaný.

Klíčové vlasnotnosti

  • váha chleba 0,75 - 1,25 kg
  • funkce udržování teploty po dobu 60 min.
  • možnost zvolení propečení kůrky
  • odložení startu až o 13 hodin
  • nádobka s odměrkou
  • 2 hnětací háky
  • 12 programů
  • LCD displej
  • příkon 850 W
BarvaBílá
Příkon850 W

Bravo logo

Isolit – Bravo, spol. s r.o. je ryze českou firmou a uznávaným dodavatelem kvalitních výrobků pro světově proslulé firmy. Největší odběratelé jsou především z automobilového průmyslu, dále z odvětví přístrojů pro zdravotnictví a ze segmentu spotřebičů pro domácnost. Vedle toho vyrábíme vlastní výrobní program Bravo.


Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Bravo B 4262

Vložit recenzi

Bravo B 4262