Sencor SCP 4001BK

0000092392

8590669279029

SENCOR

Novinka

Elektrický vařič • 2 varné zóny • kombinace indukční a sklokeramické plotýnky • průměr plotýnky 26 cm • dotykové ovládání s otočným ovladačem • 10 úrovní teploty • dětská pojistka • časovač Celý popis

Není skladem

2 499 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Sencor SCP 4001BK je dvouplotýnkový vařič, který v sobě kombinuje indukční a sklokeramickou zónu. Díky svým kompaktním rozměrům představuje ideální řešení na přípravu jídel v menších kuchyních a oceníte ho také na chatě, chalupě nebo studentské koleji. Disponuje 2 varnými plotýnkami o průměru 26 cm, které jsou kompatibilní s nádobím o průměru 12–26 cm

Výkonný vařič pro perfektní vaření 

Levá indukční zóna nabízí rychlé a efektivní vaření s minimální tepelnou ztrátou, teplotu rovnoměrně regulujete v 10 stupních v rozsahu od 60 do 240 °C. Na tuto plotýnku je nutné použít nádobí pro indukční vaření, které pokud z plotýnky sejmete, indukční vařič se vypne. Pravá plotýnka je sklokeramická (sálavá), na tu můžete použít jakékoliv nádobí. Vybavena je kontrolkou indikace příliš teplého povrchu, teplotu nastavíte v rozmezí od 50 do 500 °C. Zapnutí spotřebiče nebo přepnutí do pohotovostního režimu se provádí pomocí ON/OFF tlačítka. K dispozici je také časovač až na 180 minut umožňující přesné nastavení doby vaření.


 

Klíčové vlastnosti:

  • Dvouplotýnkový vařič kompatibilní s nádobím o průměru 12–26 cm
  • Vybaven je indukční a sklokeramickou plotýnkou
  • Ovládání je zajištěno prostřednictvím klasického otočného ovladače a dotykového panelu
  • S funkcí časovače si nastavíte přesnou dobu vaření
  • Tepelná pojistka proti přehřátí, protiskluzové nožičky a zámek varné desky zajistí bezpečné používání

Technické parametry

Další parametry
Záruka24 měsíců
Typ vařičeindukční, sklokeramika
Umístěnístolní
Počet varných zón2
Příkon3400 W
 Ovládání
dotykové
Průměr plotýnky26 cm
Regulace teplotyAno
ZnačkySencor
Rozměry balení
Šířka výrobku10.7 cm
Výška výrobku42.1 cm
Hloubka výrobku63.1 cm
Hmotnost výrobku5.8 kg


Sencor je značka spotřební elektroniky, která vznikla v roce 1969 v Japonsku. V počátku 90. let pak značku koupila Fast ČR se sídlem v Říčanech u Prahy. Podle firemních materiálů vznikl název značky spojením japonského slova „sen“, tedy 1000 a latinského slova „cor“ – srdce.


Značka se zaměřuje především na malé domácí spotřebiče (kuchyňské roboty, mixéry, vysavače, žehličky) a spotřební elektroniku (televizory, tablety, telefony). Společnost nemá vlastní továrny a zhotovení výrobků si objednává u svých partnerů v Jižní Koreji, Číně, Tchajwanu, Turecku a Česku. Opravy zboží a výrobků zajišťuje centrála společnosti FAST v Říčanech u Prahy.


Sencor dnes sází na několik trendů. V první řadě je to šířka sortimentu. Portfolio jeho výrobků dnes přesahuje tisíc položek v šesti sortimentních skupinách (spotřební elektronika, tablety a telefony, kancelářská technika, autoelektronika, kuchyň, domácnost, zdraví a krása).


sencor-logo

Sencor_lets_live

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Sencor SCP 4001BK

Vložit recenzi

Sencor SCP 4001BK