Leifheit Clean Twist M včetně čističe 52127

0000110151

4006501521279

LEIFHEIT

Novinka

Úklidový set Leifheit 52127 na mytí podlah všech typů, který obsahuje plochý rotační mop, vědro s rotační komorou, vyměnitelný návlek Super Soft a čistič na silně znečištěné podlahy. Inovované vědro je opatřeno jedním podélným držadlem. Celý popis

Není skladem

999 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

Set Clean Twist M nabízí šetrný úklid podlah za pomoci odstředivého ždímání. Při vytírání ani ždímání nepřicházejí ruce do styku se špinavou vodou. Je vybaven patentovanou rotační technologií, kde páčka na rukojeti usnadňuje spuštění nebo zastavení otáčení rotační komory. Každý si tak může individuálně určit, kdy má návlek ideální vlhkost pro vytírání. Díky tomu je mop Leifheit vhodný pro každý typ podlahy: na dřevo stiskněte čtyřikrát, na dlaždice dvakrát. Protože je mop během ždímání uzavřen v rotační komoře, nedochází k odstřikování špinavé vody a nečistot mimo vědro. S

poj umožňuje ohyb na plocho, tak aby se mop dostal do těžko přístupných míst, např. pod nábytek nebo postel. Jemná struktura a minimální vlhkost návleku Super Soft zaručí ochranu podlahy před poškozením.

Nová kombinace kapes na suchý zip na návleku mopu usnadňuje nasazování a sundávání návleků z mopu a zároveň zajišťuje bezpečné uchycení při odstřeďování. Plochý mop je vybaven 360° kardanovým kloubem, který lze natočit do roviny, tudíž je vytírání do osmiček i úklid na těžko přístupných místech obzvláště snadný. Násada mopu Clean Twist M Ergo je nastavitelná v délce od 110 do 140 cm, takže ji můžete přizpůsobit přesně výšce Vaší postavy, což je šetrné k Vašim zádům. Kbelík má podélné držadlo pro pohodlné přenášení a výlevku pro snadné vylévání vody. Celý set lze kompaktně skladovat. K mopu můžete zakoupit také originální  náhradu LEIFHEIT 52123.

Obsah setu Clean Twist M Ergo:

  • mop s návlekem Super Soft
  • vědro se ždímacím nástavcem
  • čistič na silně znečištěné podlahy 1 l


Prodloužená záruka na PRODUKTY LEIFHEIT zakoupené v roce 2024, s výjimkou spotřebního materiálu


Leifheit slaví 65 let od založení společnosti


Německá společnost Leifheit je si vědoma kvality svých produktů a při nákupu produktů od značky Leifheit v roce 2024 AUTOMATICKY prodlužuje záruku na 3 roky. 


*Akce neplatí pro zakoupení spotřebního materiálu (náhradních dílů, násad a čističů (drogerie).



Prodloužená záruka Leifheit


Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Leifheit Clean Twist M včetně čističe 52127

Vložit recenzi

Leifheit Clean Twist M včetně čističe 52127