Philips OneBlade Pro QP6520/20

0000095190

8710103821588

Philips

Novinka

Philips OneBlade je neocenitelný pomocník pro muže, kteří dbají na styl svých vousů. Zastřihuje, tvaruje a oholí vousy jakékoli délky a tvaru bez pořezání a podráždění pokožky. Celý popis

Není skladem

1 999 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

OneBlade je nový revoluční hybridní zastřihovač, který dokáže zastřihovat a holit vousy jakékoli délky a vytvářet přesné linie a tvary. Zapomeňte na používání několika nástrojů pro zastřihování, úpravu a holení vousů - tento holící strojek zvládne všechno. Oholí bez pořezání a dokonale kopíruje obrys tváře. Má hřebenový nástavec pro zastřihování s 14 délkami střihu od jednodenního strniště přes krátký střih až po delší vous. Přístroj je nabíjecí, tudíž umožňuje použití bez kabelu a suché i mokré holení. Díky tomu, že je vodotěsný, se snadno čistí - stačí opláchnout pod tekoucí vodou. Můžete se holit bez pěny nebo s ní – jak vám to vyhovuje. Digitální displej LED zobrazuje stav baterie, která poskytne 90 minut stálého výkonu. Odolný břit má životnost až 4 měsíce.

Dokonalé zastřižení

Díky nastavitelnému hřebenovému nástavci, který snadno připevníte, si můžete vybrat ze 14 délek od 0,4 do 10 mm. Zastřihne plnovous, bradku, knír či kotlety na libovolnou a rovnoměrnou délku. Můžete tak vytvořit jednodenní strniště, krátký střih nebo delší vous.
Dokonalé zastřižení
Perfektní tvar

Perfektní tvar

Zastřihovač je lehký a do ruky padne jako ulitý. Oboustranný břit je dokonale přesný a pomůže vám precizně vytvarovat vaše vousy do požadovaného stylu.

Snadné holení

Holící strojek oholí jakkoli dlouhé vousy. Nejlepšího výsledku dosáhnete pohybem proti směru růstu chloupků. Neholí příliš na krátko, a tak se nemusíte bát, že podráždí vaši pleť.
Snadné holení
Dvojí ochrana

Dvojí ochrana

Speciální ostří s dvojí ochranou se pohybuje až 200× za vteřinu. Poskytne vám tak pohodlné a rychlé holení a vytvoří vousy, co mají styl.

Otočná hlava s dvoustranným břitem

Otočná hlava dokonale kopíruje obrysy tváře a zajistí pohodlné zastřihování a holení všech částí obličeje. Použitím obou hran břitu můžete přesně zastřihovat kotlety, oblast kolem úst a nosu.
Otočná hlava s dvoustranným břitem
Odolný břit pro mokré i suché holení

Odolný břit pro mokré i suché holení

Břity jsou odolné a jejich výměnu stačí provést jednou za čtyři měsíce. V závislosti na způsobu používání může být skutečná životnost břitu delší nebo kratší. Navíc je břit vybaven indikací výměny. Přístroj je vodotěsný, což umožňuje použití i ve sprše. Holit se můžete za sucha nebo s použitím gelu či pěny.

Digitální LED displej a cestovní zámek

Na digitálním LED displeji si můžete ověřit stav baterie a průběh nabíjení. Již po jedné hodině nabíjení je zaručeno 90 minut stálého výkonu. Strojek má též cestovní zámek, který si před cestou snadno aktivujete.
Digitální LED displej a cestovní zámek

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Philips OneBlade Pro QP6520/20

Vložit recenzi

Philips OneBlade Pro QP6520/20