Procraft PA12DFR

0000109360

6972622484107

Procraft

Novinka

Aku šroubovák Procraft PA12 DFR patří do řady poloprofesionálních výrobků. Akumulátorový šroubovák PA12DFR můžete přesně přizpůsobit používanému materiálu a šroubům pomocí dvoustupňové převodovce s elektronickou regulací rychlosti a funkce nastavení točivého momentu.  Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

1 580 Kč

1 780 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

Aku šroubovák Procraft PA12 DFR od stejnojmenného výrobce patří do řady poloprofesionálních výrobků. Akumulátorový šroubovák PA12DFR můžete přesně přizpůsobit používanému materiálu a šroubům pomocí dvoustupňové převodovce s elektronickou regulací rychlosti a funkce nastavení točivého momentu. Rychloupínací sklíčidlo je vybavenou funkcí Quick, umožňující jeho rychlé sundání. Zmenší se tak délka šroubováku a zároveň zpřesní držení šroubovacích bitů. Vestavěná LED svítilna vám umožňuje perfektní viditelnost pracovní plochy

Nářadí je vybaveno dvěma rychlostními stupni a nastavením síly utažení ve dvaceti stupních 20 + 1 . Balení obsahuje dvě 12V Li-ion baterie a nabíječku.

Rychlost č. 1 dosahuje maximální rychlosti 350 ot / min a je doporučeno pro použití při závitování, šroubování nebo odšroubování. Rychlost dva vám pomůže efektivně vrtat. V této poloze dosáhne šroubovák maximální rychlosti 1200 ot / min.

Obsah balení:

1 x uživatelská příručka

1 x plastový kufr

2 x Li-Ion baterie

1 x nabíječka baterií

Technické parametry

VýrobceProcraft
Baterie LI-ion, Ah1,5
Napětí akumulátoru, V12
Počet dostupných akumulátorů2
Rychloupínací sklíčidloAno
Stupně točivých momentů20+1 dodatečný stupeň vrtání
Otáčky (1. st./2. st.), min0-350, 0-1200
BaleníKufr
Počet rychlostí2
Napětí akumulátoru12 V

Prodloužená záruka Procraft



K výrobkům PROCRAFT Vám poskytujeme nadstandardní servis a to servisní opravu do týdne*. Po příjmu reklamovaného zboží na servis se servisní technici budou co nejrychleji věnovat opravě zboží a v případě uznané reklamace bude záruční servis proveden do 1 týdne.


Tato SERVISNÍ OPRAVA DO TÝDNE se nevztahuje na poškození vzniklé nesprávným použitím nářadí, použitím nad míru přípustného zatížení nebo zanedbanou či nedostatečnou péčí. Záruka se dále nevztahuje na běžné opotřebení a na poškození nářadí, které bylo jakkoli upraveno.

Celková záruční doba je 3 roky od datumu zakoupení výrobku. Není nutná registrace.


Věříme v kvalitní nářadí PROCRAFT a garantujeme solidní přístup k možným reklamacím.


*Termín může být výjimečně prodloužen z důvodu vytížení logistiky.



Procraft



Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Procraft PA12DFR

Vložit recenzi

Procraft PA12DFR