Sencor SES 9020 NP

0000091080

8590669262892

SENCOR

Novinka

Automatický kávovar s LED panelem a dotykovými tlačítky pro snadnou obsluhu. Sencor SES 9020NP vyniká čerpadlem s tlakem 19 barů pro vynikající chuť kávy. Jistě oceníte i extra velkou kapacitu zásobníku na kávová zrnka, pojme jich až 300 gramů. Ke kávovaru navíc obdržíte i 2 tritanové nádobky na mléko či rostlinné nápoje, které můžete skladovat v lednici. Celý popis

Není skladem

8 490 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

Plně automatický espressovač potěší všechny milovníky lahodné čerstvé kávy. Tento kávovar nabízí všechny potřebné funkce pro přípravu nejoblíbenějších kávových specialit. Kromě klasického espressa či lunga vám díky mléčnému systému připraví i lahodné caffé latte či krémové cappuccino s jemnou pěnou. Kávovar využívá mlýnek z nerezové oceli s pěti stupni hrubosti mletí. Mezi jeho další výhody patří vysoký výkon, nízká spotřeba a přehledný ovládací LED panel s dotykovými tlačítky, díky němuž je obsluha přístroje mimořádně intuitivní.

Mléčné speciality stiskem tlačítka

Kávovar je vybaven mléčným systémem, díky němuž si budete moci připravit caffé latte či cappuccino, a to pouhým stiskem tlačítka. Kávovar si pak sám nadávkuje potřebné množství mléka a vytvoří lahodnou mléčnou pěnu. Součástí balení jsou hned dvě tritanové nádobky na mléko či sójový nápoj.
Mléčné speciality stiskem tlačítka

Vybere si každý

Kromě mléčných nápojů kávovar stiskem tlačítka připraví i samotné espresso či lungo. Jejich sílu si můžete snadno přizpůsobit díky možnosti nastavení hrubostí mletí kávových zrn v pěti stupních. Další nápoje pak umožňuje připravit funkce horké vody. Ta se hodí především na přípravu americana a čaje. Optimální teplotu vody pro přípravu jednotlivých druhů káv zajišťuje topný systém Thermoblock.
Vybere si každý

Komfortní obsluha

Ovládání kávovaru je řešeno přehledným LED panelem s dotykovými tlačítky. Na něm si snadno zvolíte požadovaný nápoj i veškerá nastavení přístroje. Kávovar dále disponuje výškově nastavitelným dávkovačem kávy a funkcí paměti velikosti šálku kávy. Pokud kávovaru dojde voda či kávová zrna, upozorní vás na to světelná signalizace.
Komfortní obsluha

Kompaktní rozměry, skvělý design

Kávovar se díky svým kompaktním rozměrům hodí i do kuchyní či kanceláří v nichž není místa nazbyt. Navzdory menším rozměrům však pojme až 150 gramů kávy a disponuje extra velkým nástavcem na kávová zrna. Odnímatelná nádržka na vodu pak pojme až 1,1 litru vody. A protože kávovar bývá jednou z dominant kuchyňské linky, je tento model vyveden ve velmi příjemném designu, díky němuž skvěle zapadne do jakéhokoliv typu kuchyně.
Kompaktní rozměry, skvělý design

Snadná údržba

Obavy z náročného čištění kávovaru rozhodně mít nemusíte. Tento je totiž vybaven automatickou samočisticí funkcí a programem pro odvápnění. Spařovací jednotku je možné umývat v myčce nádobí. O nutnosti odvápnění a vyprázdnění zásobníku na kávové sedliny vás bude přístroj sám informovat.
Snadná údržba

Dokumenty

Technické parametry

Příkon1470 W
Tlak19 bar
Objem nádrže na vodu1,1 l
Displejano
Parní tryskaNe
Nádoba na mlékoAno
Funkce horká vodaAno
Funkce odvápňováníAno
Výška31,5 cm
Šířka18 cm
Hloubka41 cm
Hmotnost8,5 kg
BarvaNikl


Sencor je značka spotřební elektroniky, která vznikla v roce 1969 v Japonsku. V počátku 90. let pak značku koupila Fast ČR se sídlem v Říčanech u Prahy. Podle firemních materiálů vznikl název značky spojením japonského slova „sen“, tedy 1000 a latinského slova „cor“ – srdce.


Značka se zaměřuje především na malé domácí spotřebiče (kuchyňské roboty, mixéry, vysavače, žehličky) a spotřební elektroniku (televizory, tablety, telefony). Společnost nemá vlastní továrny a zhotovení výrobků si objednává u svých partnerů v Jižní Koreji, Číně, Tchajwanu, Turecku a Česku. Opravy zboží a výrobků zajišťuje centrála společnosti FAST v Říčanech u Prahy.


Sencor dnes sází na několik trendů. V první řadě je to šířka sortimentu. Portfolio jeho výrobků dnes přesahuje tisíc položek v šesti sortimentních skupinách (spotřební elektronika, tablety a telefony, kancelářská technika, autoelektronika, kuchyň, domácnost, zdraví a krása).


sencor-logo

Sencor_lets_live

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Sencor SES 9020 NP

Vložit recenzi

Sencor SES 9020 NP