klíč nastavitelný, rozsah 0-33mm

0093483

8595126929714

Extol

Novinka

Třináct patentů na absolutní sevření. Větší bezpečnost. Patentované frézování spodní části čelisti radikálně omezují vyklouzávání a tím i ničení matic. Snadno udrží dokonce i poškozený šroub. Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

590 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Větší pohodlí. Vychýlení čelisti o 15o vůči ose rukojeti snižuje únavu při práci na nejmenší možnou míru. Větší účinnost. Jako jediné na trhu jsou klíče Fortum vybaveny asymetrickým (lichoběžníkovým) závitem, který umožňuje až o 60% lepší dotažení čelisti. Zároveň brání samovolnému povolování klíče, a naopak usnadňuje manipulaci při rozevírání. Větší odolnost. Rukojeť ze silikátové TPE pryže byla speciálně vyvinuta do mimořádné odolnosti vůči organickým i anorganickým rozpouštědlům, olejům a jiným agresivním látkám. Větší jistota. Čep z tvrzeného polypropylenu zabezpečuje rukojeť proti posunutí či sesmeknutí. Lepší kontakt. Vysoká přilnavost materiálu spolu s ergonomicky umístěnými zářezy zabrání smekání rukojei i v mastném či vlhkém prostředí a zaručí maximální kontakt s nástrojem. Větší rozevření čelistí. Až o 20% větší rozsah čelisti než u konvenčních klíčů stejného rozměru. Laserem vypálená, snadno čitelná metrická stupnice. Nižší hmotnost. Kovaný profil čelistí s trojúhelníkovou geometrií a dřík perforovaný kruhovými otvory na principu nosníku - obojí pro maximální odlehčení při zachování stoprocentrní pevnosti.


Extol Industrial představuje nářadí určené pro každodenní nasazení v domácnostech i průmyslové sféře. Tyto stroje procházejí přísnými zátěžovými testy a jejich robustní konstrukce a prvotřídní komponenty z nich dělají odolné a spolehlivé partnery v náročných podmínkách. 


Extol Industrial používá prvotřídní materiál - a rozhodně na něm nešetří. Kalená ocel použitá oproti běžnému nářadí při výrobě klíčových dílů nejen zvyšuje jejich odolnost, ale zlepšuje jejich funkci a zamezuje zaseknutí materiálu. Stroje jsou konstruovány tak, aby s rezervou vydržely tvrdé zacházení a dlouhodobé každodenní nasazení.


Extol

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

klíč nastavitelný, rozsah 0-33mm

Vložit recenzi

klíč nastavitelný, rozsah 0-33mm