Magnetický Držák do auta Swissten S-Grip M1

0000120955

8595217444430

Swissten

Novinka

Magnetický držák Swissten S-GRIP M1 vyniká svoji univerzálností. Stačí přichytit některý z kovových plíšků na Váš smartphone a můžete jej začít používat. Součástí balení je 3M podložka pro lepší uchycení na hrubších površích.  Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

229 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

Magnetický držák Swissten S-GRIP M1 vyniká svoji univerzálností. Stačí přichytit některý z kovových plíšků na Váš smartphone a můžete jej začít používat. Součástí balení je 3M podložka pro lepší uchycení na hrubších površích. Baleno v blistru Swissten.

Magnetický držák Swissten S-GRIP M1 vyniká svoji univerzálností. Stačí přichytit některý z kovových plíšků na Váš smartphone a můžete jej začít používat. Díky kombinaci přísavky a nanopodložky lze držák připevnit jak na sklo tak na palubní desku. Součástí balení je 3M podložka pro lepší uchycení na hrubších površích. Baleno v blistru Swissten.

Umístění

Díky kombinaci přísavky a nanopodložky lze držák připevnit jak na sklo tak na palubní desku. Tím se dokáže více přizpůsobit potřebám uživatele. Přiložená 3M podložka ještě rozšíří o možnost připevnění na hrubý povrch palubní desky.

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Magnetický Držák do auta Swissten S-Grip M1

Vložit recenzi

Magnetický Držák do auta Swissten S-Grip M1