-6 %Ušetříte
159 Kč

Fieldmann FDW 201650-E

0000121756

8590669318834

Fieldmann

Novinka

Vysokotlaký čistič Fieldmann FDW 201650-E • napětí 230 V (50 Hz) • příkon 1 650 W • max. tlak 135 barů • max. průtok 420 l/h • úroveň hluku 98 dB(A) • délka přívodního kabelu 5 m • délka vysokotlaké hadice 5 m • stříkací pistole s variabilní tryskou • integrovaná nádobka na šampon • pojezdová kolečka Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

2 640 Kč

2 799 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Potřebujete zařízení, které vám umožní omývat rozličné předměty, pomůže s úklidem terasy, či se postará o čistotu vašeho automobilu? S vysokotlakým čističem FDW 201650-E od firmy Fieldmann budete moci dát sbohem hodinám, tráveným s kyblíkem, saponátem a hadrem v ruce. Snadno a rychle s ním umyjete svůj automobil, zahradní nábytek i třeba venkovní dlažbu. Tato přenosná vysokotlaká myčka se zkrátka stane vaším velkým pomocníkem při čištění jakýchkoliv povrchů. Kromě snadného použití vás přitom potěší i perfektními výsledky.

Čistota snadno a rychle

Podle míry znečištění, materiálu a odolnosti čištěného předmětu si snadným nastavením zvolíte optimální tlak vody. Maximální tlak, který přístroj dokáže vyvinout, je přitom 135 barů a maximální průtok vody u něj činí 420 litrů za hodinu. Ke snadné a účinné práci vám dopomůže stříkací pistole s variabilní tryskou a také praktická pojezdová kolečka. Pokud je znečištění velké a čištění samotným tryskem vody by nebylo dostatečné, je možné přidat šampon do integrované nádobky a užít si vyšší čisticí účinek.

Klíčové vlastnosti:

  • Vysokotlaký čistič
  • Maximální tlak 135 barů
  • Průtok až 420 litrů za hodinu
  • Stříkací pistole s variabilní tryskou
  • Možnost přidání šamponu pro ještě účinnější čištění
  • V balení se sadou příslušenství – turbo tryskou, kartáčem na auto a čističem ploch

 

Vysokotlaký čistič, který vám pomůže s umytím vašeho vozu či úklidem kolem domu nebo chaty. S maximálním tlakem až 135 barů, průtokem vody 420 litrů za hodinu a stříkací pistolí s variabilní tryskou. Čisticí účinek lze navíc zvýšit použitím šamponu, který se přidává do speciální přípojné nádobky.

 

Bohaté příslušenství v balení

Kromě samotného čističe s 5m vysokotlakou hadicí v balení obdržíte i hned několik kousků zajímavého příslušenství, které vám úklid zase o něco usnadní. Ať už se bude jednat o turbo trysku s velkým tlakem, kartáč na auto, či čistič ploch, se správnými nástavci vše rychle zvládnete a budete se moci zase věnovat odpočinku.

 

Fieldmann FDW 201650-E

Technické parametry

Další parametry
Záruka24 měsíců
 Maximální tlak
135,00 bar
 Příkon
1650,00 W
 Průtok
420,00 l/hod.
 Kolečka
Ano
 Čistič na dlažbu
Ano
 Hadicový naviják
Ano
 Samonasávání
Ne
Možnost využitíhobby
 Typ elektromotoru
uhlíkový
 Typ pohonu
elektrický
 Chytré funkce
Ne
ZnačkyFieldmann
Rozměry výrobku
Hmotnost výrobku6.9 kg
Rozměry balení
Šířka výrobku27.7 cm
Výška výrobku60.0 cm
Hloubka výrobku29.7 cm
Hmotnost výrobku7.8 kg
Dokumentace k tomuto produktu
50004976-im-czZobrazit / (4.4 MB)
BarvaČerná
Příkon1650 W

Značka Fieldmann si dokázala od roku 2011, kdy začala působit na českém trhu, vybudovat pověst spolehlivého a osobitého pomocníka při péči o dům a zahradu. Široký sortiment nářadí v typické zelenožluté barvě vyhovuje především dynamickým a moderně smýšlejícím lidem, kterým dokáže usnadnit i zpříjemnit práce kolem domu, zahrady, ale i v bytě, dílně nebo garáži.


Nářadí značky Fieldmann vyniká vysokou kvalitou, bezpečným a snadným ovládáním i ergonomií, díky níž se s jednotlivými nástroji perfektně pracuje a dobře padnou do každé ruky. Zákazníci oceňují i svěží a moderní design značky a samozřejmě také cenovou dostupnost jednotlivých výrobků.


Fieldmann je navržen a zkonstruován tak, aby odpovídal požadavkům náročného spotřebitele: usnadňuje práci a šetří čas, je ergonomický, bezpečný, snadno ovladatelný, přináší nejnovější trendy a poskytuje maximální komfort při práci na zahradě, v domě i dílně.


Ačkoli to podle názvu nevypadá, jedná se o ryze českou značku. FIELDMANN je značka s českým managementem a zázemím silné společnosti, která na trh uvedla již celou řadu značek zvučných jmen. Manažeři a technici zodpovědní za produkty Fieldmann dbají na vysoké nároky značky a aktivně se věnují rozšiřování portfolia kvalitních výrobků.



Fieldmann-logo

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Fieldmann FDW 201650-E

Vložit recenzi

Fieldmann FDW 201650-E