BRAVO B-4644 modrý

0000104175

8595022046508

BRAVO

Novinka

Vysoušeč vlasů BRAVO B-4644 modrý, cestovní, příkon 1200 W, barva bílo-modrá. Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

410 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Parádní věc na cesty. Možnost složení je opravdu dobrý nápad. Již nemám problém s tím, aby se mi vešel krásně do kufru. Díky sklápěcímu držadlu se stává tento fén velmi skladný a vejde se prakticky kamkoliv.

Disponuje 2 stupni rychlosti a má pogumovaný povrch držadla, díky kterému se velmi dobře drží. Má nástavec usměrňovací trysky, díky které vychází proud vzduchu více intenzivněji a Vaše vlasy budou rychleji vyfoukané. Díky svému výkonu je poměrně silný a dostupný je opravdu za velmi nízkou cenu.

Pokud jezdíte často na cesty a máte rádi své vlasy dobře upravené, potom rozhodně doporučuji zakoupit. Sklápěcí držadlo je velmi dobře konstruováno a při montáži je také testováno desetinásobkem maximální standardní otevírací síly, proto nehrozí jeho mechanické poškození.

Klíčové vlastnosti

  • sklápěcí držadlo
  • vysoká skladnost
  • dva rychlostní stupně
  • usměrňující tryska
  • závěsné poutko
  • příkon 1200 W
  • barva: bílo-modrá
BarvaRůžová
Příkon1200 W

Bravo logo

Isolit – Bravo, spol. s r.o. je ryze českou firmou a uznávaným dodavatelem kvalitních výrobků pro světově proslulé firmy. Největší odběratelé jsou především z automobilového průmyslu, dále z odvětví přístrojů pro zdravotnictví a ze segmentu spotřebičů pro domácnost. Vedle toho vyrábíme vlastní výrobní program Bravo.


Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

BRAVO B-4644 modrý

Vložit recenzi

BRAVO B-4644 modrý