Sencor SAC MT1231C

0000090143

8590669288670

SENCOR

Novinka

Mobilní klimatizace nabízí tři provozní režimy a mnoho užitečných funkcí, které vám výrazně usnadní život. Zvládne totiž chlazení, odvlhčování a má i samostatný ventilátor. Celý popis

Není skladem

10 999 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Mobilní klimatizace Sencor SAC MT1231C má skvělý chladicí výkon 12 000 BTU/h, který dokáže ochladit místnost o ploše 16–23 m2. Klimatizace funguje na přírodní vysoce účinný chladící plyn R290, omyvatelný vzduchový filtr (eliminuje víření prachu a filtruje mechanické nečistoty) a má rozsah nastavení teploty 17–30 stupňů v režimu chlazení. Zajímají vás speciální funkce? Co třeba Automatický režim (navolí automatický chod podle nastavené teploty), Režim SLEEP (zajišťuje tichý provoz v době spánku/odpočinku a zabraňuje podchlazení) nebo Nastavení časovače zapnutí/vypnutí po 30 minutách (režim 0,5 - 10 hodin) a po jedné hodině (v režimu 10-24 hodin). Přístroj umožňuje snadnou manipulaci se 4 integrovanými kolečky a rukojetí k přenosu.

Jsem Sencor mobilní klimatizace SAC MT1231C

Řekněte "sbohem" nepříjemnému horku a užijte si skvělý pocit chladivého osvěžení. Jako Sencor mobilní klimatizace SAC MT1231C nabízím kvalitní ochlazení v poutavém designu, který lichotí domácímu i kancelářskému interiéru. Navíc umožňuji snadné přenášení pomocí rukojeti a čtyř integrovaných koleček.
Jsem Sencor mobilní klimatizace SAC MT1231C
Můj provoz je ekologický i energeticky úsporný

Můj provoz je ekologický i energeticky úsporný

Sencor myslel na efektivnost mého chodu a zároveň na ekologický provoz. Pro chlazení využívám vysoce účinné ekologické chladivo R290, které je přírodní, a tudíž maximálně šetrné k životnímu prostředí. Také jsem energeticky nenáročná a řadím se do energetické třídy A+. Vyzkoušejte mobilní klimatizaci, která myslí na životní prostředí i na úsporu elektrické energie.

Chlubím se výkonným chlazením až 12000 BTU

Vynikám vysokým chladicím výkonem až 12000 BTU a účinně rozptyluji ochlazující vánek i ve větší místnosti. Jednou z mých dalších předností je nižší cena a velmi jednoduchá instalace. Součástí mého příslušenství jsou veškeré komponenty, se kterými mě snadno a rychle sestavíte bez potřeby odborného servisu. Naleznu efektivní uplatnění v domě, bytě, kanceláři, ale i na chatě.
Chlubím se výkonným chlazením až 12000 BTU
Pro svůj chod využívám tři režimy efektivně vychladím až 23 m2

Pro svůj chod využívám tři režimy efektivně vychladím až 23 m2

Splním očekávání i náročnějších uživatelů. Celý provoz zvládám bez problému i ve větší místnosti o rozměrech 16 až 23  m2. Zajišťuji ukázkovou teplotu, ať už spíte nebo pracujete. Můžete volit ze tří provozních režimů dle preferencí a potřeb. Poskytuji režim chlazení, odvlhčování a větrání v několika stupních, od nízkého po ten nejsilnější.

Užijte si příjemné klima i v tom největším horku

Vytvořím v místnosti příjemnou teplotu od 17 do 30 stupňů a s režimem odvlhčování zajistím lehký a svěží vzduch za všech okolností. Samozřejmě zajišťuji i provoz samostatné ventilace, která je vhodná, pokud není venku až takové horko. Rychlost ventilátoru můžete nastavit na jemné ofukování, střední větřík nebo na slušný fičák. Jistě překvapím i tichým chodem. V maximálním vytížení ze sebe vydám pouhých 63 decibelů.
Užijte si příjemné klima i v tom největším horku
Využijte výhody mých užitečných funkcí

Využijte výhody mých užitečných funkcí

Se mnou budete mít doma příjemně i po příchodu z práce nebo výletu. Umožňuji dvojí ovládání, které je jednoduché a zcela intuitivní. Pomocí dálkového ovladače nebo ovládacího panelu mi můžete navolit režimy i mnoho praktických funkcí. A jaké funkce nabízím?

1. Funkce časování
Jsem vybavena časovačem pro automatické zapnutí i vypnutí. Můžete tak libovolně volit dobu, kdy chcete, abych byla v provozu.
2. Funkce Sleep
Funkce SLEEP mi umožňuje pracovat ohleduplně, ale stále efektivně ve chvílích, kdy chcete odpočívat nebo spát.
3. Automatický režim
Automaticky upravuji intenzitu chladného vzduchu dle navolené teploty, abych udržela efektivní a zároveň úsporný chod.
4. Automaticky si pamatuji poslední nastavený režim
Kdykoli mě opětovně spustíte, automaticky nastavím poslední spuštěný režim i stupeň teploty, abyste se nemuseli o nic starat.
5. Funkce Shortcut

Tato funkce mi slouží k obnově současného nastavení nebo k obnově předchozího nastavení. Super v případě, když jste dostatečně ochlazeni a potřebujete například zvýšit teplotu.
6. Funkce Follow Me

V tomto případně hraje hlavní roli dálkové ovládání, které slouží jako dálkový termostat, který umožňuje ovládat přesnou teplotu v místnosti.
7. Funkce samoodpařování kondenzátu

Za normálních okolností nemusíte myslet na vylévání vody z kondenzátu. Její odpust obstarávám samoodpařováním, a přitom zachovávám optimální vlhkost v místnosti.


Sencor je značka spotřební elektroniky, která vznikla v roce 1969 v Japonsku. V počátku 90. let pak značku koupila Fast ČR se sídlem v Říčanech u Prahy. Podle firemních materiálů vznikl název značky spojením japonského slova „sen“, tedy 1000 a latinského slova „cor“ – srdce.


Značka se zaměřuje především na malé domácí spotřebiče (kuchyňské roboty, mixéry, vysavače, žehličky) a spotřební elektroniku (televizory, tablety, telefony). Společnost nemá vlastní továrny a zhotovení výrobků si objednává u svých partnerů v Jižní Koreji, Číně, Tchajwanu, Turecku a Česku. Opravy zboží a výrobků zajišťuje centrála společnosti FAST v Říčanech u Prahy.


Sencor dnes sází na několik trendů. V první řadě je to šířka sortimentu. Portfolio jeho výrobků dnes přesahuje tisíc položek v šesti sortimentních skupinách (spotřební elektronika, tablety a telefony, kancelářská technika, autoelektronika, kuchyň, domácnost, zdraví a krása).


sencor-logo

Sencor_lets_live

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Sencor SAC MT1231C

Vložit recenzi

Sencor SAC MT1231C