Sencor SCF 3200WH

0000093800

8590669269327

SENCOR

Novinka

Tepelný konvektor Sencor SCF 3200WH • rovnoměrné vyhřívání • pro místnosti do 35 m² • krytí IP24 • LCD displej • snadné ovládání • rychlé zahřívání • topný hliníkový článek ve tvaru X • 2 stupně výkonu (750, 1 500 W) Celý popis

Není skladem

1 999 Kč

2 299 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Sencor SCF 3200WH je tepelný konvektor, který zvládá rovnoměrně vyhřívat celou místnost až do kapacity 35 m2. Neztratí se dokonce ani v koupelně, odolné provedení s krytím IP24 mu zajišťuje bezchybný provoz i ve vlhkém či prašném prostředí. Podle vlastních preferencí si zvolte jeden ze dvou stupňů výkonu, a to 750 nebo 1 500 W, a dále regulujte teplotu od 15 do 35 °C. Konvektor pracuje se čtyřmi provozními režimy, a to pohotovostním, komfortním, ekonomickým a Anti-freeze proti zamrznutí. Ke zvýšenému uživatelskému komfortu slouží časovač. Konvektor je chráněný tepelnou pojistkou, která eliminuje riziko vzniku nehody. V případě převrhnutí se zařízení automaticky vypne.

Klíčové vlastnosti:

  • Použití 365 dní v roce s regulací teploty od 15 do 35 °C
  • Dva stupně výkonu pro rychlé zahřátí prostoru do 35 m2
  • Možnost upevnění na stěnu, postavení na patky nebo na kolečka
  • Bezpečné používání s tepelnou a dětskou pojistkou a funkcí automatického vypnutí
  • Bohaté příslušenství rozšíří možnosti instalace v každém prostoru

 

Tepelný konvektor vám pomůže udržet v místnosti ideální teplotu od jara až do zimy.

LCD displej

Ovládání budete mít plně pod kontrolou, K dispozici máte dodávané dálkové ovládání, ovšem nastavení jednoduše změníte také přímo na těle samotného konvektoru. Na přední straně se nachází přehledný LCD displej, který vám intuitivně a snadno umožní nastavit režim či další funkce, zjistit teplotu, aktuální čas a datum.

 

Dva stupně výkonu

Podle vlastních preferencí si vyberete jeden ze dvou stupňů výkonu. Konvektor nabízí možnost vysokého ohřevu s výkonem 1 500 W a nízkého ohřevu s výkonem 750 W. Do menších místností stačí nižší výkon, pro rychlé a efektivní vyhřátí větších prostor je ideální zvolit 1 500W výkon.

 

Regulace teploty

Teplotu v místnosti můžete nejen navýšit, ale také snížit. Regulujte si nastavení teploty od 15 do 35 °C, abyste docílili ideálních podmínek 365 dní v roce. Ať už je venku léto, nebo mrzne, až praští, vy se doma vždy budete cítit skvěle.

 

Čtyři režimy provozu

V pohotovostním režimu je konvektor vždy, když skončí běh aktuálně zvoleného režimu. Na výběr máte dále komfortní režim, který se spustí, když nastavená pokojová teplota klesne pod 2 °C. Ekonomický režim se aktivuje, když nastavená pokojová teplota klesne pod 4 °C. Aby nehrozilo zamrznutí, je konvektor vybavený také režimem Anti-freeze, který se aktivuje, když okolní teplota klesne k 5 °C.

 

Týdenní časovač

Nechejte zařízení pracovat zcela samostatně. Nastavte si týdenní plán časovače pro automatické vytápění v konkrétních časech. Můžete si nastavit provoz během celého týdne, pouze o víkendu, nebo pouze v pracovní dny.

 

Bezpečný provoz

Provoz přístroje je vždy spolehlivý a bezpečný. Můžete ho nechat postavený na nožkách, upevnit na stěnu nebo ho snadno převážet na pojezdových kolečkách. Tepelná pojistka brání přehřátí, dětská pojistka pak zajistí ochranu vašich malých ratolestí. Pokud by došlo k převrhnutí přístroje, konvektor se sám automaticky vypne.

Technické parametry

Další parametry
Záruka24 měsíců
Umístěnína stěnu, volně stojící
Ventilátoržádný
Příkon
1500 W
Přepínání výkonuano
Výkonové stupně750/1500 W
Ochrana proti mrazuAno
Termostat
Ano
Časovač
Ano
OscilaceNe
Dálkové ovládáníNe
Smart funkce
Ne
ÚspornéNe
Zdroj napájení
elektrické
ZnačkySencor
Rozměry výrobku
Hmotnost výrobku5.2 kg
Rozměry balení
Šířka výrobku12.8 cm
Výška výrobku55.5 cm
Hloubka výrobku81.0 cm
Hmotnost výrobku6.3 kg
BarvaBílá


Sencor je značka spotřební elektroniky, která vznikla v roce 1969 v Japonsku. V počátku 90. let pak značku koupila Fast ČR se sídlem v Říčanech u Prahy. Podle firemních materiálů vznikl název značky spojením japonského slova „sen“, tedy 1000 a latinského slova „cor“ – srdce.


Značka se zaměřuje především na malé domácí spotřebiče (kuchyňské roboty, mixéry, vysavače, žehličky) a spotřební elektroniku (televizory, tablety, telefony). Společnost nemá vlastní továrny a zhotovení výrobků si objednává u svých partnerů v Jižní Koreji, Číně, Tchajwanu, Turecku a Česku. Opravy zboží a výrobků zajišťuje centrála společnosti FAST v Říčanech u Prahy.


Sencor dnes sází na několik trendů. V první řadě je to šířka sortimentu. Portfolio jeho výrobků dnes přesahuje tisíc položek v šesti sortimentních skupinách (spotřební elektronika, tablety a telefony, kancelářská technika, autoelektronika, kuchyň, domácnost, zdraví a krása).


sencor-logo

Sencor_lets_live

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Sencor SCF 3200WH

Vložit recenzi

Sencor SCF 3200WH