Proteco 10.05-LNK-PRO

0000121921

8591084111697

PROTECO

Novinka

Křížový laser Proteco 10.05-LNK-PRO • Profi • samonivelační • kvalitní OSRAM LED diody • napájení pomocí akumulátoru či 4 AA bateriíkompatní rozměry 10 x 22 cm • hmotnost 1,43 kg;
Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

4 099 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

Objevte revoluční nástroj pro přesné měření a stavbu - samonivelační liniový laser PROTECO PROFI! S tímto inovativním zařízením získáte jasně a přesně vyzvačené zelené linie, které vám poslouží při kontrole vodorovných a svislých linií v interiéru i exteriéru při různých stavebních a montážních pracích jako je: stavba stěn, montáž oken, roštů pro sádrokartón, elektoinstalačních krabic a rozvodů, pokládání dlažby a obkladů či přesného vyvážení povrchu. Díky samonivelační funkci se nemusíte trápit s ručním nastavením - laser se sám vyrovná do požadovaného úhlu.

Přístroj promítá jeden vodorovný, čtyři svislé paprsky a světelný bod promítaný pod střed hlavy. Laserová hlava se samoniveluje až do odchylky +-3°. Ke spínání jednotlivých laserových paprsků slouží dotykové senzory umístěné na horní straně hlavy. Mezi nimi se nachází podsvětlená kruhová libela, sloužící k základní nivelaci. K nivelaci slouží stavitelné opěrné nohy. Samonivelaci je možné vypnout, a odklonem náklonem hlavy zobrazit šikmou laserovou přímku. Hlava je otočná o 360° na podstavci, který je vybaven kolečkem pro jemné pootáčení hlavy.

Laser je vybaven špičkovými diodami od renomovaného výrobce OSRAM, což zaručuje nejen maximální přesnost a jas linie, ale i dlouhou životnost a spolehlivost a zároveň dosáhnutí profesionálních výsledků ve stavebních projektech. Tento výkonný laser je vybaven možností napájení pomocí 4 AA baterií nebo akumulátoru, což Vám poskytne širokou škálu použití. Tato možnost poskytne připravenost na každou situaci a jistotu nepřetržitého provozu při stavebních projektech. Liniové laserové zařízení je navrženo s ohledem na maximální efektivitu a pohodlí, v jeho základně najdete úchyt o průměru 5/8'', který umožňuje snadné a stabilní přichycení na stativ (10.05-LN-TR). Průhled skrz úchyt zajišťuje, že svítící dioda vytváří bod na podlaze s dokonalou přesností a jasem.

Zařízení je navrženo tak, aby obstálo i v nejnáročnějších pracovních podmínkách. S robustním pogumovaným tělem a kompaktními rozměry 10 x 22 cm získáte nejen vysokou odolnost vůči nárazům, ale i snadné a pohodlné použití na stavbě i v terénu. Navíc s nízkou hmotností pouhých 1,43 kg se jedná o lehký a snadno přenosný nástroj, který vám umožní pracovat efektivně a bez manipulační námahy. 

Výhody a charakteristické znaky:

  • Kvalitní LED diody OSRAM
  • Vlnová délka laseru 520 nm
  • Optický výkon 30 mW
  • Samonivelace z rozsahem +- 3°
  • Napájení pomocí akumulátoru nebo 4 AA baterií
  • Dosah laseru: interiér 20 m, exteriér 3 m (za silného slunečního světla)
  • Kompaktní rozměry 10 x 22 cm
  • Nízká hmotnost 1,43 kg

Součástí balení: transportní kufr, popruh kufru, akumulátor, kryt na baterie (baterie nejsou součástí balení), ochranné brýle pro lepší viditelnost laserového paprsku

Technické parametry

ZnačkaOSRAM
Vlnová délka laseru520
Optický výkon30 mW
Odchylka+- 1 mm / 5 m
Samonivelační rozsah°
Pracovní teplota-10 až 45
Napájení4 * AA baterie / akumulátor
Rozměry10 x 22 cm
Hmotnost1,43

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Proteco 10.05-LNK-PRO

Vložit recenzi

Proteco 10.05-LNK-PRO