Box na nářadí Stanley 1-79-206

0000029177

3253561792069

STANLEY

Novinka

Box na nářadí Stanley 1-79-206  3 díly • samostatně přenositelný box i zásuvky • uzamykatelná horní zásuvka • odolná 7" kolečka • teleskopické hliníkové madlo • vyklápěcí madla jednotlivých částí • zásuvky s lištami...
Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

2 790 Kč

2 990 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Box na nářadí Stanley 1-79-206 je pojízdný rozkládací úložný systém určený pro přehledné uskladnění vašeho nářadí a montážního materiálu. Tvoří ho tři odnímatelné přenosné boxy vybavené rychlouzávěrem. Jednotlivé části jsou uzpůsobeny tak, aby měl každý materiál své místo a vy tak nemuseli ztrácet čas dlouhým hledáním. Je maximálně stabilní a má pevnou konstrukci, na kterou se můžete spolehnout. 

Pro dokonalou organizaci v nářadí

Horní 19" box má jednu zásuvku a je uzamykatelný. Prostřední díl se skládá z mělké a hluboké zásuvky s vyjímatelnými dělicími příčkami, které jsou ideální na šroubováky, klíče a různý drobný spojovací materiál. Největší je spodní část, která je určená pro objemné elektro nářadí, jako je např. vrtačka nebo bruska. Každý odnímatelný box na nářadí má rovněž svou vlastní skládací rukojeť, takže může být přenášen zvlášť. Odolné hliníkové teleskopické madlo nabízí nastavení do několika výšek a zajistí bezpečné převážení. U zásuvek jsou použita kuličková ložiska, velmi odolná 7" kolečka zaručují dlouhou odolnost a usnadňují přenášení. 


 

Klíčové vlastnosti:

  • Pojízdný rozložitelný box na nářadí 
  • Mobilní úložné zařízení na všechno vaše nářadí
  • Nabízí 3 samostatné úložné části
  • Každá část má své vyklápěcí madlo
  • Teleskopická rukojeť a robustní kolečka pro snadné přenášení

 

Pro perfektně uspořádané nářadí a příslušenství.

 

Univerzální uspořádání

Všechno vaše nářadí, příslušenství a doplňky budete mít přehledně uloženo. Horní jednotka obsahuje prostorný odnímatelný box se zásuvkou a rychlouzávěrem, který lze použít i samostatně. Prostřední jednotku tvoří mělká a hluboká zásuvka s vyjímatelnými dělícími příčkami a velká spodní část má na zadní straně 2 přihrádky pro uložení většího nářadí, jako je např. vodováha nebo pila. 

Technické parametry

Další parametry
Záruka24 měsíců
Určeníboxy na nářadí, kufry na nářadí
Počet ks v balení1 ks
Možnost využitípoloprofesionální, profesionální
Druhostatní
Typ příslušenstvíjiné
Typ úložného systémužádný
Úložný systémNe
ZnačkyStanley
Rozměry balení
Šířka výrobku49.0 cm
Výška výrobku34.5 cm
Hloubka výrobku88.5 cm
Hmotnost výrobku11.1 kg


Prodloužená záruka STANLEY® FATMAX


TŘÍLETÁ ROZŠÍŘENÁ ZÁRUKA


Zaregistrujte si své elektrické nářadí STANLEY FATMAX do 4 týdnů od jeho zakoupení a získáte nárok na další 1 rok záruky. Pokud si své elektrické nářadí zaregistrujete, dojde-li k jeho poruše z důvodu vady materiálu nebo špatného dílenského zpracování, společnost STANLEY zaručuje bezplatnou výměnu všech poškozených částí nebo – dle vlastního rozhodnutí – bezplatnou výměnu celého nářadí.


Stanley


Co potřebujete?


  • Nářadí, které chcete zaregistrovat

  • Doklad o koupi

  • Přihlášení nebo registrace na MYSTANLEY

  • Zadání podrobností týkajících se vašeho nářadí

  • Chcete-li přidat více než jeden výrobek, jednoduše klikněte na „Registrovat nový výrobek“

Zaregistrovat se můžete na MYSTANLEY ZDE.


Firma Stanley byla založena již v roce 1913 a od té doby stále zdokonaluje svůj původní legendární výrobek – termosku. Tehdy uznávaný vynálezce Wiliam Stanley Jr. vymyslel ocelovou izolační láhev - termosku a ukazuje se, že ocel je mnohem lepší v použití k tomuto účelu, nežli dosud používané sklo. V roce 1915 začne masová výroba vakuových izolačních lahví, džbánů a hrnků. Další roky se výrobek stále zdokonaluje až do dnešní podoby a vyrábí se spousta dalších modelů. Přesto jedna věc zůstává vždy stejná. Když si koupíte produkt značky Stanley, dostanete kvalitní vybavení vymyšlené pro život.



Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Box na nářadí Stanley 1-79-206

Vložit recenzi

Box na nářadí Stanley 1-79-206