Čelní přilba (na čelo) Neo Tools 97-392

0000121353

5907558472073

NEO Tools

Novinka

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

339 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

Obličejový štít, NEO (Ref. 97-392) s vyměnitelným ochranným krytem o tloušťce 0,8 mm chrání obličej před postříkáním. Vyrobeno ze síťoviny, upevněné na hlavě pomocí nastavitelné čelenky, která umožňuje dokonalé přizpůsobení. Odolné vůči středním energetickým nárazům. Další výhodou je zapínání, které zabraňuje sklouznutí masky. Nastavitelná je také hloubka zapuštění a vzdálenost mezi ochranným sklem a čelem. Označení CE je zárukou bezpečnosti, dokazuje, že výrobek splňuje všechny požadavky EU.

Charakteristické vlastnosti:

  • Japonská konstrukce
  • 3D zuby, broušené laserem
  • Indukčně kalené zuby
  • 11 zubů na palec
  • Úzká čepel

Materiál:

  • Čepel: manganová ocel
  • Rukojeť: plast
NEO SÍŤOVANÝ OBLIČEJOVÝ ŠTÍT PROTI ODKAPÁVÁNÍ EAN (GTIN) 5907558472073

Značka NEO TOOLS určuje skutečnou profesionalitu. Kompetence značky zahrnuje dodávku spolehlivého nářadí, Které vykazují sílu, preciznost zpracování a vysokou kvalitu. Produkty NEO TOOLS jsou prémiové nástroje pro náročné uživatele a profesionály. Nejvyšší kvalita materiálů a špičková technologická řešení jsou klíčovými základy standardů kvality NEO TOOLS.


Nářadí procházejí specializovaným a přísným pevnostním testováním, které nabízí nekompromisní kvalito podpořenou zárukou 25 let. TUV certifikáty potvrzují spolehlivost našich výrobků pro provoz v nejnáročnějších pracovních podmínkách. NEO produkty poskytují nejvyšší komfort používání a jsou optimalizovány pro těžké pracovní podmínky.



neo

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Čelní přilba (na čelo) Neo Tools 97-392

Vložit recenzi

Čelní přilba (na čelo) Neo Tools 97-392