Sencor SWK 1749BK

0000083862

8590669264346

SENCOR

Novinka

Rychlovarná elegantní konvice vyrobená z prvotřídních materiálů se skrytou topnou spirálou, vyjímatelným filtrem a trojím jištěním proti přehřátí Celý popis

Není skladem

549 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Rychlovarná elegantní konvice se skrytou topnou spirálou pod topným dnem a vyjímatelným filtrem, jenž zamezí nečistotám a vodnímu kameni, aby se dostaly do vašeho nápoje. Konvice je vybavena trojím jištěním. Nepřehřeje se, pokud je zapnutá bez vody a automaticky se vypne při dosažení bodu varu nebo při vyjmutí z nástavce.

Uvařím až 1,7 l vody velmi rychle

Jako varná konvice jsem se stala neodmyslitelnou součástí všech domácností. Nyní mě nabízí Sencor, jako praktickou a zároveň elegantní v černé a bílé barvě, která dokonale zapadne do každé kuchyně. S objemem 1,7 l mohu pohotově uvařit vodu i pro početnější rodinku nebo nečekanou návštěvu s vysokým příkonem až 2200 W. Jelikož pracuji velice rychle, uspořím mnoho elektrické energie.
Uvařím až 1,7 l vody velmi rychle
Mám kvalitní stavbu těla

Mám kvalitní stavbu těla

Jsem vyrobena z prvotřídního materiálu, který je BPA nezávadný a díky vysoké odolnosti mi umožňuje dlouhou životnost. Mé tělo je ergonomicky tvarované a abych vždy připravila množství dle vašeho přání, je doplněno o dokonale viditelný ukazatel vody.

Díky světelné kontrolce mám vždy super přehled

Jakmile mě zapnete, automaticky rozsvítím světelnou kontrolku. Po skončení ohřevu vody, kontrolku zhasnu, abych dala najevo, že je ohřev dokončen. Je to super, protože díky světelnému upozornění se stávám prima konvicí i pro neslyšící uživatele.
Díky světelné kontrolce mám vždy super přehled
Umožňuji snadnou a rychlou údržbu

Umožňuji snadnou a rychlou údržbu

Základ je skrytá topná spirála, která mi umožňuje extrémně snadnou údržbu a minimalizuje vznik vodního kamene. Filtrem zadržuji vodní kámen, a tím zamezuji, aby se při nalévání vody dostal do šálku, kde zrovna připravujete nápoj. Velkou výhodou mého filtru je, že ho lze jednoduše vyjmout, vyčistit a zase vložit zpátky.

Trojitým jištěním jsem maximálně bezpečná!

Na mé bezpečnosti se podílí pojistka proti přehřátí, pokud jsem spuštěná na prázdno. Okamžitě se vypnu, když mě vyjmete z nástavce a samozřejmě mi nechybí automatické vypnutí po skončení ohřevu. Se všemi funkcemi a vlastnostmi jsem báječnou pomocnicí do všech domácností.
Trojitým jištěním jsem maximálně bezpečná!


Sencor je značka spotřební elektroniky, která vznikla v roce 1969 v Japonsku. V počátku 90. let pak značku koupila Fast ČR se sídlem v Říčanech u Prahy. Podle firemních materiálů vznikl název značky spojením japonského slova „sen“, tedy 1000 a latinského slova „cor“ – srdce.


Značka se zaměřuje především na malé domácí spotřebiče (kuchyňské roboty, mixéry, vysavače, žehličky) a spotřební elektroniku (televizory, tablety, telefony). Společnost nemá vlastní továrny a zhotovení výrobků si objednává u svých partnerů v Jižní Koreji, Číně, Tchajwanu, Turecku a Česku. Opravy zboží a výrobků zajišťuje centrála společnosti FAST v Říčanech u Prahy.


Sencor dnes sází na několik trendů. V první řadě je to šířka sortimentu. Portfolio jeho výrobků dnes přesahuje tisíc položek v šesti sortimentních skupinách (spotřební elektronika, tablety a telefony, kancelářská technika, autoelektronika, kuchyň, domácnost, zdraví a krása).


sencor-logo

Sencor_lets_live

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Sencor SWK 1749BK

Vložit recenzi

Sencor SWK 1749BK