vrtáky do dřeva, sada 8ks, ∅3-10mm, CrV

0000059767

8595126954532

Extol

Novinka

Vhodné pro vrtání v přírodním tvrdém i měkkém dřevu, tvrdých deskách, překližce i dřevotřísce. Šroubovitý vrták je určen pro vrtání s vysokým nárokem na přesnost děr menších průměrů a s malou hloubkou. Vhodný zejména k vrtání tuhého dřeva, dřevotřískových a dřevovláknitých desek. Celý popis

235 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Sada EXTOL obsahuje 8 kvalitních vrtáků do dřeva. Jsou vyrobeny z vysoce odolného materiálu (CrV), takže už opravdu něco vydrží. V sadě naleznete nejčastěji používané průměry od 3 do 10 mm. Všechny vrtáky jsou přehledně umístěny v odolné plastové kazetě. Uživatele jistě potěší kvalitní a přesné provedení jednotlivých vrtáků.

Klíčové vlastnosti sady vrtáků do dřeva EXTOL (8 ks)

  • Vrtáky jsou vhodné pro vrtání do tvrdého i měkkého dřeva, tvrdých desek, překližek i dřevotřísky
  • Sada obsahuje 8 kusů (3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 mm)
  • Vyrobeno z odolného materiálu (CrV)
  • Přehledně umístěno v odolné plastové kazetě

MateriálCrV

Extol Industrial představuje nářadí určené pro každodenní nasazení v domácnostech i průmyslové sféře. Tyto stroje procházejí přísnými zátěžovými testy a jejich robustní konstrukce a prvotřídní komponenty z nich dělají odolné a spolehlivé partnery v náročných podmínkách. 


Extol Industrial používá prvotřídní materiál - a rozhodně na něm nešetří. Kalená ocel použitá oproti běžnému nářadí při výrobě klíčových dílů nejen zvyšuje jejich odolnost, ale zlepšuje jejich funkci a zamezuje zaseknutí materiálu. Stroje jsou konstruovány tak, aby s rezervou vydržely tvrdé zacházení a dlouhodobé každodenní nasazení.


Extol

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

kleště nýtovací pákové, 380mm