Tlakoměr na zápěstí Sencor SBD 1470

0000078186

8590669114788

SENCOR

Novinka

Digitální tlakoměr na zápěstí Sencor SBD 1470 • měří puls, diastolický tlak, systolický tlak • nastavitelná manžeta od 13,5 do 19,5 cm • LCD displej 31 × 44 mm • 1× 60 pozic pamětí • detekce srdeční arytmie
Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

299 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

Hlídat si krevní tlak není potřebou pouze starších lidí. S tímto přístrojem si snadno změříte systolický i diastolický tlak a také srdeční puls v pohodlí domova a bez návštěv lékaře. Navíc je vybaven varovnou indikací srdeční arytmie. Tlakoměr pracuje s oscilometrickou metodou měření. Pro dobrý přehled je tlakoměr vybaven pamětí pro 60 měření tlaku jednoho uživatele se zaznamenáním data a času. Uložené záznamy uchová v paměti i po výměně baterií. Přístroj je napájen pomocí 2 ks AAA baterií, které jsou součástí dodávky. Aby nedocházelo ke zbytečnému vybíjení baterií, po jedné minutě nečinnosti se automaticky vypne.

Tlakoměr na zápěstí 

Digitální tlakoměr na zápěstí má nastavitelnou manžetu od 13,5 do 19,5 cm, kterou automaticky tlakuje a vypouští. Rozsah měření se pohybuje u tlaku 0–300 mmHG a u pulsu 40–199 tepů za minutu. Přesnost měření je +/- 3 mmHG, puls +/- 5 %. Vybrat si lze jednotky mmHG nebo kPa.

Přehledné zobrazení naměřených hodnot

Na velkém LCD displeji o velikosti 31 × 44 mm jsou dobře čitelné naměřené hodnoty. Graficky se vám zobrazí zvýšené hodnoty tlaku a zda se jedná o mírnou, střední nebo těžkou hypertenzi. Na displeji uvidíte také další potřebné informace, jako je varovná indikace při roztřeseném zápěstí, indikace slabé baterie nebo automatická diagnostika chyb.

Technické parametry

Další parametry
Záruka24 měsíců
 Automatické natlakování manžety
Ano
Grafické znázornění měřených hodnotAno
Měřené hodnotydiastolický tlak, puls, systolický tlak
Místo měřenízápěstí
 Počet měření v paměti
60
 Obvod manžety
13,5 - 19,5 cm
Napájení / Typ baterieAAA
Počet baterií2
 Smart funkce
Ne
ZnačkySencor
Rozměry balení
Šířka výrobku15.0 cm
Výška výrobku8.5 cm
Hloubka výrobku11.1 cm
Hmotnost výrobku0.3 kg


Sencor je značka spotřební elektroniky, která vznikla v roce 1969 v Japonsku. V počátku 90. let pak značku koupila Fast ČR se sídlem v Říčanech u Prahy. Podle firemních materiálů vznikl název značky spojením japonského slova „sen“, tedy 1000 a latinského slova „cor“ – srdce.


Značka se zaměřuje především na malé domácí spotřebiče (kuchyňské roboty, mixéry, vysavače, žehličky) a spotřební elektroniku (televizory, tablety, telefony). Společnost nemá vlastní továrny a zhotovení výrobků si objednává u svých partnerů v Jižní Koreji, Číně, Tchajwanu, Turecku a Česku. Opravy zboží a výrobků zajišťuje centrála společnosti FAST v Říčanech u Prahy.


Sencor dnes sází na několik trendů. V první řadě je to šířka sortimentu. Portfolio jeho výrobků dnes přesahuje tisíc položek v šesti sortimentních skupinách (spotřební elektronika, tablety a telefony, kancelářská technika, autoelektronika, kuchyň, domácnost, zdraví a krása).


sencor-logo

Sencor_lets_live

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Vložit recenzi

Alkoholtester V-NET AL 5500