ETA Pečenka Plus 0133 90020

0000112562

8590393343607

Eta

Novinka

Elektrický pečicí hrnec ETA Pečenka Plus 0133 90020 • objem 4,3 litru • max. příkon 475 W • funkce: vaření, dušení, pečení, zapékání a udržování ideální teploty • signalizace provozu • pracovní plocha a víko z nepřilnavého Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

2 799 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

ETA Pečenka Plus vyniká svou všestranností – zvládne totiž vaření, dušení, pečení, zapékání a dokonce i udržování ideální teploty uvařených pokrmů. Nespornou výhodou jsou i kompaktní rozměry a nízká energetická náročnost. Maximální příkon tohoto modelu totiž činí pouhých 475 W, takže se nemusíte obávat zvýšených účtů za energie. 

Znaly ho už naše babičky

Hrnec je vyroben z nepřilnavého materiálu, takže se nemusíte obávat toho, že by došlo k připálení nebo připečení pokrmů. Díky svým rozměrům a funkcím se bude vyjímat na chatě, stejně jako v malém bytě. Pečenka má dlouholetou tradici a dodnes těží ze svých rozměrů a praktického, odolného provedení. V balení naleznete i grilovací rošt a středovou formu pro přípravu moučníků.

Klíčové vlastnosti:

  • Multifunkční využití - vaří, peče, griluje
  • Ohřev je rychlý a efektivní díky topnému článku zabudovaném ve víku
  • Až o 80 % úspornější než klasická trouba
  • Nádoba i víko jsou opatřeny nepřilnavým povrchem pro snadnou údržbu
  • Bezpečnostní pojistka proti špatnému sestavení 
  • Díky kompaktním rozměrům je přenosná a skladná
Nepotřebuje mnoho, ale hodně toho zvládne!

S Pečenkou ušetříte

ETA Pečenka ušetří i spoustu energie. Jak? Její velmi nízkou spotřebou. Zatímco klasická trouba má spotřebu zhruba 2 400 – 3 500 W, ETA Pečenka má příkon pouze 475 W. To znamená, že rozdíl spotřeby energií mezi klasickou troubou a Pečenkou se může dostat až na 80 %.

ETA Pečenka úspora

Důležitá výbava

Ve výbavě spotřebiče najdeme celou řadu užitečných funkcí – jmenovat můžeme například bezpečnostní pojistku proti špatnému sestavení, kdy spotřebič nedovolí spuštění, dokud je víko v nesprávné pozici. Kryt víka je navíc speciálně izolován tak aby minimalizoval možnost popálení a navíc má i speciální ventilační otvory. Opomenout nesmíme ani velmi snadnou údržbu díky nepřilnavému povrchu. 

Vezměte ho i na chatu

Kromě všestrannosti tento model rozhodně zaujme i přenosnou konstrukcí. Rozměry spotřebiče konkrétně činí 445 × 350 × 170 mm a hmotnost jen 2,5 kg. To znamená, že je snadno přenosný – ideální například pro převážení na chatu či chalupu, případně i na dovolenou. Navíc má tepelně izolovaná držadla, čímž je zajištěna 100% bezpečnost při přenášení.

product_5644827.jpg 

Kuchařka Pečenka jako dárek

Jako dárek naleznete v balení i praktickou kuchařku Pečenka, ve které naleznete spoustu českých i zahraničních receptů, upravených přesně pro přípravu v Pečence.

Prodloužená záruka

Značka ETA poskytuje na topné těleso Pečenky Plus 0133 90020 prodloužení záruky na 5 let zdarma. Pro tuto službu je nutné se zaregistrovat na stránkách výrobce. 

Technické parametry

Další parametry
Záruka24 měsíců
Objem hrnce / pánve4.3 l
Příkon hrnce / pánve475 W
 Displej
bez displeje
Nastavitelná teplotane
Funkce hrncezapéká, vaří, peče
 Časovač/minutka
ne
ZnačkyETA
Rozměry výrobku
Šířka výrobku45.0 cm
Výška výrobku17.5 cm
Hloubka výrobku34.5 cm
Hmotnost výrobku2.7 kg
Rozměry balení
Šířka výrobku51.5 cm
Výška výrobku20.5 cm
Hloubka výrobku39.0 cm
Hmotnost výrobku4.2 kg
Dokumentace k tomuto produktu
ETA_x133-00-10-20_manual_CZ+SK+GB+H+PL+DZobrazit / (3.84 MB)
Prodloužená záruka5 let ETA

Prodlužka záruky


Prodlouženou záruku najdete ZDEPro uplatnění služby je registrace nezbytná a musí být provedena nejpozději do 30 dnů od zakoupení výrobku.


ETA


ETA, a. s. je česká firma, dodávající elektrické spotřebiče pro domácnost - žehličky, vysavače, mixéry, fény, zahradní nářadí atd. Společnost sídlí v Hlinsku, okres Chrudim.


Název ETA je odvozen ze slov Elektrotechnické aparáty. Původní společnost sídlila nejpozději od začátku dvacátých let 20. století v Praze-Vršovicích. Firma se zaměřovala na výrobu rozhlasových přístrojů, hracích automatů, transformátorů nebo elektrických ledniček.


V současné době má ETA ve svém aktivním portfoliu více než 240 výrobků, které prodává v síti vlastních značkových prodejen, které jsou rozesety po celé České republice.



eta-logo


Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

ETA Pečenka Plus 0133 90020

Vložit recenzi

ETA Pečenka Plus 0133 90020