Braun Series 3 MBS3 Designová edice

0000098426

4210201320470

BRAUN

Novinka

Holicí strojek Braun Series 3 MBS3 Designová edice • planžetový • doba provozu 30 min • bohaté příslušenství  Celý popis

Není skladem

2 499 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

Tento elektrický holicí strojek ztělesňuje filosofii značky Braun: dobrý design nade vše. Tři flexibilní břity se plynule přizpůsobují konturám vašeho obličeje. Břity s přítlakovou odezvou holí šetrně a nevynechají ani ty nejmenší plochy. Nástavec zastřihovače vousů precizně zastřihuje strniště i okraje vousu. Jednoduchý. Užitečný. Odolně konstruovaný. Jedno nabití baterie zajistí 30 minut bezšňůrového provozu. Součástí balení je i cestovní pouzdro designové edice, dva hřebeny 1-2 mm, tři hřebeny 3-7 mm, ochranná krytka, Smart Plug a čisticí kartáček.

Století kvalitního designu

Už 100 let tvoří kvalitní design základní filozofii každého výrobku Braun. Designová řada Series 3 je čistým odrazem samotné podstaty značky Braun: je jednoduchá, praktická a dlouho vydrží.

Kvalitní design je jednoduchý

Výrobky Braun jsou navrhovány tak, aby se snadno používaly. S designovou řadou S3 vytvoříte požadovaný styl stisknutím jediného tlačítka – jednoduchost, za kterou stojí komplexní vývoj.

Kvalitní design je jednoduchý

Kvalitní design je praktický

Kvalitní design je praktický. Každý z pěti nástavců zastřihovače byl vyroben pro konkrétní účel a umožňuje zastřihovat na délku od 1 do 7 mm.

Kvalitní design je praktický

Kvalitní design dlouho vydrží

Každý design podporují prvotřídní materiály a vysoká kvalita zpracování. Už 100 let se produkty Braun vyrábějí tak, aby odolávaly času, vrtochům módy i opotřebení.

Kvalitní design dlouho vydrží

Holí, zastřihuje, tvaruje

Ať už potřebujete zastřihnout vousy, tvarovat detaily nebo se hladce oholit, s designovou řadou Series 3 dosáhnete požadovaného vzhledu s naprostou přesností.

Holí, zastřihuje, tvaruje

Přesná hlava

Celá síla designové řady Series 3 spočívá v tenké holicí hlavě, která snadno oholí i těžko přístupná místa nebo kontury, jako je brada nebo oblast pod nosem.

Přesná hlava

Tři flexibilní břity pro hladké oholení

Tři flexibilní holicí prvky strojku fungují společně tak, že každým tahem hladce a čistě holí, a to krátké i dlouhé vousy.

Tři flexibilní břity pro hladké oholení

Výkonná NiMh baterie

NiMh baterie. Při plném nabití vydrží baterie 30 minut holení. Při rychlém nabití za pouhých pět minut vydrží jedno oholení.

Výkonná NiMh baterie

Kvalita a účelnost

Po registraci na stránkách výrobce Braun získáte 5letou záruku, kterou designová řada Series 3 nabízí jako potvrzení nekompromisních standardů kvality výrobků. 

Kvalita a účelnost

Součástí balení je:

1× elektrický holicí strojek
1× cestovní pouzdro designové edice
1× hlava zastřihovače
2× hřeben 1-2 mm
3× hřeben 3-7 mm
1× ochranná krytka
1× čisticí kartáček
1× Smart Plug

s

VýrobceBraun
Doba provozu30 min
Indikátor nabíjeníAno
BarvaČerná

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Braun Series 3 MBS3 Designová edice

Vložit recenzi

Braun Series 3 MBS3 Designová edice