Tablety do myčky Care+Protect LDT2030

0000001560

8016361971059

Novinka

Multifunkční tablety Care+Protect LDT2030 • mycí prostředek, odmašťovač, sůl, leštidlo • chrání sklo a křišťál • nezanechává skvrny • testováno na 11 typech nečistot • dodáváno ve folii rozpustné ve vodě • 30 tablet
Celý popis

Skladem - Ihned k odeslání

Při objednání do 12:00 hod. je zboží expedováno daný den.

99 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

Vítejte v revolučním světě péče o vaše nádobí s CARE + PROTECT ALL-IN-ONE tablety! Přinášíme vám jedinečné řešení pro bezstarostné mytí nádobí, které spojuje sílu efektivity a ohleduplnosti v jediném produktu. Tyto inovativní tablety jsou výsledkem špičkového technologického pokroku a jsou navrženy tak, aby vám usnadnily každodenní úkoly. Jen jedna tableta během mycího cyklu přináší komplexní péči - od odstranění mastnoty a nečistot až po účinnou ochranu před vodním kamenem. S nimi se můžete rozloučit s obavami z obtížného nádobí a nečistot, protože naše tablety jsou tady, aby se vaše nádobí lesklo a vy jste mohli užívat každý okamžik. CARE + PROTECT ALL-IN-ONE tablety nejsou jen o účinnosti, ale také o bezpečnosti.

S pečlivě vybranými složkami jsou šetrné k vašemu nádobí i životnímu prostředí. Naše tablety neobsahují žádné agresivní látky, jsou hypoalergenní a přinášejí bezpečnou a účinnou péči o vaše oblíbené nádobí. Přestaňte se starat o nečistoty a vodní kámen a začněte si užívat čistotu a lesk, kterým si vaše nádobí zaslouží. S CARE + PROTECT ALL-IN-ONE tablety získáváte nejen prvotřídní péči, ale také bezstarostný způsob, jak si užívat svůj čas. Objednejte je hned teď a přiveďte do své kuchyně tu nejlepší péči pro vaše nádobí!

Klíčové vlastnosti:

  • Tableta obsahuje mycí prostředek, odmašťovač, sůl a leštidlo
  • Je šetrné a vhodné na sklo a křišťál
  • Nezanechává po sobě skvrny
  • Balení obsahuje 30 tablet
  • Testováno na 11 typech nečistot
  • Dodáváno ve samorozpustné folii

 

Profesionální složení zaručuje každodenní perfektní výsledky mytí nádobí.

 

Efektivita a účinnost

Efektivitu jsme ověřili na 11 náročných typech nečistot, včetně skvrn od čaje, červeného vína a rajčatové omáčky. Naše výsledky předčily běžné výrobky dostupné v supermarketech.

 

 

Extra lesk

Poskytují dodatečný lesk bez viditelných šmouh.

 

 

Rozpustný obal

Obal, který se rozpouští ve vodě.

Varování:

Způsobuje vážné podráždění očí. Obsahuje Subtilisin. Může vyvolat alergickou reakci. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Před použitím si přečtěte údaje na obalu. Při zasažení očí, několik minut opatrně oplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podrázdění očí, vyhledejte lékařskou pomoc. Obsahuje neiontové povrchově aktivní K19látky, polykarboxyláty, fosforečnany, fosforany 5%, bělící činidla na bázi kyslíku. Ostatní komponenty, enzymy, parfémy. Obsah fosionu na dávku cca 0,3g.

Technické parametry

Další parametry
Záruka24 měsíců
Typ mycího prostředkutablety, kapsle
ZnačkyCare+Protect
Rozměry výrobku
Šířka výrobku8.5 cm
Výška výrobku23.0 cm
Hloubka výrobku15.5 cm
Hmotnost výrobku0.6 kg
Rozměry balení
Šířka výrobku23.5 cm
Výška výrobku7.5 cm
Hloubka výrobku16.6 cm
Hmotnost výrobku0.6 kg
Dokumentace k tomuto produktu
CAYLDT2030_produktový listZobrazit / (17.16 kB)

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

Tablety do myčky Care+Protect LDT2030

Vložit recenzi

Tablety do myčky Care+Protect LDT2030