JVC RC-E451W, bílá

0000103555

4975769025013

JVC

Novinka

Přenosný radiomagnetofon s širokou paletou využití od učeben, jednacích a konferenčních místností až po relaxační hudbu do salónu. CD disky, kazetová mechanika, USB, FM rádio a podpora Bluetooth. AUX vstup, sluchátkový výstup. Malý LCD displej. Výkon 2x 1,6 W. Napájení 6x baterie D či ze sítě.  Celý popis

Není skladem

1 799 Kč


Hlídat cenu

Levná doprava
(od 40,- Kč)

Ověřeno zákazníky

Autorizovaný prodejce 

Kamenná prodejna v Uherském Brodě

Popis produktu

Klíčové vlastnosti

Přenosný radiomagnetofon s širokou paletou využití od učeben, jednacích a konferenčních místností až po relaxační hudbu do salónu anebo jen pro mládež do pokoje. Všude tady najde tento přehrávač využití.

Tento magnetofon vám umožní vychutnat si oblíbenou muziku nejen z CD disků a kazetových pásků, ale díky podpoře Bluetooth můžete přehrávat hudbu i ze smartphonu, tabletu, z počítače a dalších různých zařízení – možnosti jsou téměř neomezené.

Samozřejmostí je pak přehrávání flash disků přes USB rozhraní anebo FM rádio.

Dále je radiomagnetofon vybaven aux vstupem pro snadné propojení s dalším zařízením pomocí kabelu. Výhodou aux vstupu je přehrávání hudby bez ztráty kvality zvukového signálu i se zachováním stereofonního zvuku. Poslouchat hudbu lze i prostřednictvím sluchátek.

Pro snadné ovládání je přehrávač vybaven několika tlačítky, a především menším LCD displejem, který pomůže s orientací a přehledností.

Přehrávač je pro snadné přenášení vybaven praktickým madlem a díky kompaktním rozměrům 144 x 285 x 208 mm nezabere nikde mnoho místa. Hmotnost přehrávače je pouhých 1,7 kg.

  • CD, kazetová mechanika, USB, AUX vstup
  • Bluetooth v5.0
  • FM rádio (30 předvoleb)
  • malý LCD displej
  • sluchátkový výstup
  • výkon 2x 1,6 W
  • napájení 6x baterie D či ze sítě

Podělte se o Vaši zkušenost

Buďte první a napište svůj názor!

JVC RC-E451W, bílá

Vložit recenzi

JVC RC-E451W, bílá